זנבות חלב חמאה
Fantails חלב יכול להיות רק תוספת אתה מחפש. מנה זו מכילה סביב 5 גר' של חלבון, 9 גרם של שומן, וסך הכל 202 קלוריות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 12 מנות. 3 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 5 שעות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. אם יש לך שמרים, בתוספת 2 כפות חמאה, מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכונים דומים: פרפר Fantails, קנמון קורע לגזרים Fantails, ו [] שום בגריל וסלט עוף בחמאה עם רוטב טחינה.
הוראות
כוסות מאפין חמאה עם 1 כף חמאה מומסת.
מערבבים יחד שמרים, מים חמים, ודבש בקערה גדולה ולתת לעמוד עד קצף, על 5 דקות. (אם התערובת לא קצף, להתחיל מחדש עם שמרים חדשים.)
מערבבים קמח, מלח, חלב חמאה ו-6 כפות חמאה מומסת לתערובת שמרים עם כף עץ או מרית גומי עד לקבלת הבצק הרך. להפוך את הבצק על משטח משוריין היטב ללוש, משטח האבק ואת הידיים שלך עם מספיק קמח כדי לשמור על הבצק מלהידבק, עד הבצק הוא אלסטי וחלק, 6 עד 8 דקות. טופס בצק לכדור.
שים בצק בקערה גדולה ומשומנת והפוך למעיל. מכסים את הקערה בניילון נצמד ומגבת מטבח ונותנים לבצק לעלות במקום ללא טיוטה בטמפרטורת החדר החם עד להכפלה, 1 1/2 עד 2 שעות.
אגרוף למטה בצק (לא ללוש), ואז חצי.
מגלגלים חצי מהבצק על משטח מקומח קלות עם סיכת מתגלגל מקומטת לריבוע של 12 אינץ '(בעובי של 1/8 אינץ'; שומרים על חצי מכוסה בניילון נצמד).
מברשת בצק עם 1/2 כף חמאה לחתוך 6 רצועות שווה. Stack strips, buttered sides up, and cut crosswise into 6 equal pieces. להפוך כל חתיכה בצד ולשים לתוך כוס מאפין. הפוך לחמניות יותר עם בצק שנותר באותו אופן. הפרד את השכבות החיצוניות של כל גליל כדי להתפזר החוצה. מכסים לחמניות עם מגבת מטבח (לא בד טרי) ולתת לעלות במקום ללא טיוטה בטמפרטורת החדר החם עד הוכפל בצק ממלא כוסות, 1 עד 1/2 שעות.
מחממים תנור ל 375°f עם מתלה באמצע.
אופים לחמניות עד חום זהוב, 20 עד 25 דקות.
מברשת צמרות עם הנותרים 2 כפות חמאה, ולאחר מכן להעביר לחמניות מתלה מגניב לפחות 20 דקות.
לחמניות הם הטובים ביותר ביום שהם עשויים אבל יכול להיות קפוא (מגניב לחלוטין, ואז לעטוף היטב) 1 חודש. להפשיר, ואז לחמם על תבנית אפייה בתנור 177° עד התחמם, 5 עד 10 דקות.