זנגביל אגס טריפל
המתכון זנגביל אגס יכול לספק את התשוקה הסקוטית שלך בערך 1 שעה ו -30 דקות. מנה אחת מכילה עד 4 גר' של חלבון, 15 גרם של שומן, וסך הכל 336 קלוריות. והוא יספק כ 16 מנות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם רסק תפוחים, ציפורן טחון, סוכר מגורען, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה יהיה להיט בחג המולד שלך. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זה עובד טוב כמו קינוח זול מאוד. נסו זנגביל אגס טריפל, עוגת זנגביל, ו עוגת זנגביל (מתכונים דומים).
הוראות
הפוך זנגביל: מחממים תנור ל 35
חמאה 8-by 8-in. תבנית אפייה. בקערה בינונית, מערבבים קמח, סודה לשתייה, קינמון, 1 כפית. ג ' ינג ' ר טחון, ציפורן, ו 1/2 כפית. מלח. בקערה גדולה, להקציף סוכר מגורען 3/4 כוס עם ביצה 1 עד עבה וחיוור. מערבבים רסק תפוחים, מולסה, 1 כף. ג ' ינג ' ר טרי, שמן, ומים חמים 1/4 כוס. מערבבים בתערובת קמח.
יוצקים למחבת ואופים עד שקיסם שיניים מוכנס במרכז יוצא נקי, כ -35 דקות.
תן לנוח 5 דקות; להפוך על rack ולתת מגניב.
לבשל אגסים: להמיס 2 כפות. חמאה במחבת על אש בינונית.
להוסיף אגסים. מבשל, ערבוב, עד רך, 7 דקות. מערבבים בסוכר חום, 1/2 כפית. ג ' ינג ' ר טחון, ו-1/4 כפית. מלח.
הפוך פודינג: במחבת מעל חום בינוני, להקציף חצי וחצי, 3 ביצים, 1/2 כוס סוכר מגורען, קורנפלור, ו 1/4 כפית. מלח עד התעבה, 10 דקות. תוריד את החום; מערבבים ב וניל 2 כף. חמאה.
קצפת: בקערה גדולה, קצפת, אבקת סוכר, ונותר 1/2 כפית. זנגביל טרי עד פסגות רכות טופס.
להרכיב קצת: לשים חצי קוביות זנגביל צלחת זנגביל או קערת זכוכית.
מפזרים חצי ברנדי. כפית חצי אגסים ונוזל על פני זנגביל.
יוצקים חצי פודינג מעל אגסים. למעלה עם חצי קצפת וחצי זנגביל גבישי. חזור על שכבות.
מגישים מיד, או לכסות ולהירגע עד 1 יום.