זעיר טים טריפל הוא מתכון אירופי המשמש 16. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 6 גרם חלבון, 9 גרם שומן, ובסך הכל 246 קלוריות. המתכון הזה מכסה 7% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 55 דקות. גשו לסופר וקנו סוכר, קמח, חמאה, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זה עובד טוב כמו קינוח. הוא הביא לך על ידי טעם של הבית. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון ספוני של 19%, וזה די רע. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כגון זעיר טים כריך עוגיות, פאטה טים, ו איך להכין זוטה / טריפל חג המולד האיטלקי.
הוראות
1
בקערה גדולה מקציפים חמאה. מוסיפים סוכר בהדרגה; מקציפים 2 דקות.
מניחים לעמוד 2 דקות או עד לריכוך. מפוררים את הבראוניז; מניחים מחצית מהפירורים ב -3 קילו. קערה או צלחת קצת. למעלה עם מחצית מהפודינג והציפוי המוקצף. חזור על שכבות.
קרם שרי, פורט ומוסקטו ד ' אסטי הם בחירה מצוינת לזוטות. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי, וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. שרי קרם האחוזה של נ.ו. ג ' ונסון עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
ג ' ונסון ן קרם שרי
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ונגיעה של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. נקי שנמשך גימור. טוב עכשיו אבל יתגמל את אלה שיאפשרו לו להזדקן"". משקה מועדף לפני הארוחה. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. נפלא גם בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ב""בסגנון איטלקי"". "