זעפרן, דבש, וגלידה כתומה
זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. גשו לסופר וקנו חלמונים, סוכר, מלח כשר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו המרכיב הסודי (זעפרן): זעפרן אורז תפוז פילאף עם אורזו וצנוברים, גבינת שמנת דבש כתומה, ו מאפי שקדים ודבש עם קרם כתום (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר בינוני כבד, לטאטא יחד חלמונים ביצה, דבש, וסוכר עד משולב היטב.
לטאטא בקרם, חלב ומלח, ואז לבשל מעל חום בינוני, לטאטא לעתים קרובות, עד פודינג נוצר על הגב של כף אבל אצבע סחב על זה משאיר קו נקי, על 77°.
יוצקים דרך מסננת לתוך מיכל אטום ומערבבים זעפרן וגלידת תפוזים. מכסים ומקררים במקרר עד רפרפת טיפות ל 4°, 4 שעות ללילה.
חביצה פודינג על פי הוראות היצרן.
להעביר גלידה מיכל אטום צינה במקפיא לפחות 4 עד 5 שעות לפני ההגשה.