קושיקשה
מוכן ב40 דק.
מנות4
ציון בריאות3
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

זפול תפוחים עם קצפת קינמון

זפול תפוחים עם קצפת קינמון
זפול תפוחים עם קצפת קינמון מסתובב 40 דקות מתחילתו ועד סופו. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 11 גרם חלבון, 52 גרם שומן, ובסך הכל 696 קלוריות. אתה מקבל תוספת שמגישה 4. גשו לסופר וקנו סוכר, מלח, קינמון, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר לקטו אובו צמחוני דיאטה. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 34%. ציון זה לא כל כך סופר. נסו חטיפי קינמון-תפוח עם קצפת קינמון, פאי תפוחים מחבת עם קצפת קינמון, ו סלט פירות אגוז תפוחים עם קצפת קוקוס מייפל קינמון עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
בסיר בינוני שלבו את החמאה, המלח, הסוכר והמים על אש בינונית. מביאים לרתיחה. מורידים את התבנית מהאש ומערבבים פנימה את הקמח. מחזירים את התבנית לאש בינונית ומערבבים ברציפות עד שהתערובת יוצרת כדור, בערך 3 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
מעבירים את תערובת הקמח לקערה בינונית. בעזרת מערבל ידני חשמלי במהירות נמוכה, מוסיפים ביצים, אחת אחת, ומשלבים כל ביצה לחלוטין לפני שמוסיפים את הביצה הבאה. מקציפים עד לקבלת תערובת חלקה.
מרכיבים שתצטרך
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
(קיבלר)(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
3
מוסיפים את התפוח המגורד ומערבבים לאיחוד. אם לא מטגנים מיד, מכסים בניילון ושומרים במקרר.
מרכיבים שתצטרך
לשימור,לשימור,
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
כגון גבינות לטאקוכגון גבינות לטאקו
4
שלב את הקצפת, 2 כפות סוכר הקונדיטורים והקינמון
מרכיבים שתצטרך
ל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסיםל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסים
אינסטנט פודינג לימוןאינסטנט פודינג לימון
יכול דיאט קרם סודהיכול דיאט קרם סודה
5
קערה בינונית. מקציפים עד שנוצרות פסגות רכות בינוניות.
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
6
מעבירים את הקצפת לכלי הגשה.
מרכיבים שתצטרך
אינסטנט פודינג לימוןאינסטנט פודינג לימון
7
בינתיים מוזגים מספיק שמן למחבת גדולה כדי להגיע לעומק של 2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
8
מחממים את השמן על אש בינונית עד שמדחום טיגון עמוק רושם 325 מעלות צלזיוס.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
9
בעזרת סקופר גלידה קטן או 2 כפות קטנות, בזהירות ירידה על כף מעוגלת של הבצק לתוך שמן זית חם. הופכים את הצפולה פעם או פעמיים, ומבשלים עד להזהבה ותפוח, כ -4 דקות. מטגנים את הצפולה בקבוצות כדי לא לצפוף את התבנית.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
ג'לטין בטעם תותים של מותג Jell-oג'לטין בטעם תותים של מותג Jell-o
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
10
מסננים על מגבות נייר.
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
11
מעבירים את הצפולה לכלי הגשה ומפזרים אבקת סוכר בעזרת מסננת קטנה.
מרכיבים שתצטרך
ל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסיםל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסים
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
12
מגישים עם קצפת הקינמון לצד לטבילה.
מרכיבים שתצטרך
לימון גומילימון גומי
יכול דיאט קרם סודהיכול דיאט קרם סודה