זרעי דלעת מלוחים וגרנולה שיפון
תמיד כיף שיש עוד מתכון של ארוחת בוקר, אז תנו הזדמנות ל זרעי דלעת מלוחים גרנולן שיפון. והוא יספק כ 4 מנות. מנה זו מכילה סביב 30 גרם חלבון 24 גרם של שומן, וסך הכל 771 קלוריות. המתכון הזה מכסה %43 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו פלפל, שמן צמחי, מלח כשר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 40 דקות. נסו גרנולה זרעי שקדים ודלעת מתובלת, גרנולה כתומה, דלעת ושקד מעושן, ו שוקולד מריר זרעי דלעת גרנולה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 149° ומסדרים מתלה באמצע.
מניחים את פתיתי שיפון, זרעי דלעת, פרמזן, זרעי חרדל, מלח ופלפל בקערה גדולה ומערבבים לשלב; להפריש.
מניחים את ביצה לבן, שמן, ו ווסטרשייר בקערה קטנה לטאטא עד קצף ושילוב ביסודיות.
טפטוף על תערובת שיפון ומערבבים עד השיפון מצופה היטב.
מורחים את התערובת בשכבה דקה ואפילו על תבנית אפייה.
אופים עד חום זהוב, כ -25 דקות.
מוציאים את המחבת מהתנור, מניחים אותה על מתלה תיל, ומקררים את הגרנולה לחלוטין. (זה יהיה פריך כפי שהוא מתקרר.) לאחסן במיכל אטום עד 2 שבועות.