קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות6
מגזין

זרעי דלעת מתובלים-פקאן שביר

זרעי דלעת מתובלים-פקאן שביר
אם יש לכם מים, סירופ תירס, קאיין, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו זרעי דלעת פקאן שביר, פודינג דלעת מאודה עם רוטב רום טנסי קשה זרעי דלעת שבירים, ו זרעי דלעת שבירים (מתכונים דומים).

הוראות

1
קו גיליון אפייה עם נייר קלף. תניח בצד.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2
מערבבים את הסוכר, מים, חמאה וסירופ תירס בסיר בגודל בינוני ומביאים לרתיחה מעל חום בינוני גבוה. מבשלים, ערבוב מדי פעם, עד התערובת היא צבע ענבר עשיר ו מדחום ממתקים רושם 149°, עד 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעונימבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעוני
גרוטאות טריותגרוטאות טריות
ממתק חמוץ Brite Octopusממתק חמוץ Brite Octopus
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
מדחום ממתקיםמדחום ממתקים
גב שומן חזירגב שומן חזיר
3
כאשר המדחום פוגע 149°, מיד להסיר סיר מחום ומערבבים את הקינמון, קאיין, וסודה לשתייה. התערובת תהיה בועה קצף במרץ. מערבבים זרעי דלעת פקאן. מיד לגרד שביר על גיליון אפייה מצופה קלף, להפיץ אותו ככל האפשר עם גב כף.
מרכיבים שתצטרך
גרעיני דלעת ירוקים לא קלויים, כמו פפיטאסגרעיני דלעת ירוקים לא קלויים, כמו פפיטאס
1 1/2 כוס שיבולת שועל (מהירה או רגילה)1 1/2 כוס שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
פרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דקפרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דק
16 ופלים מיניאטוריים של וניל16 ופלים מיניאטוריים של וניל
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
גב שומן חזירגב שומן חזיר
4
מפזרים מלח על פריך חם. באמצעות קצות אצבעות נקיות, לחץ בעדינות גבישי מלח לתוך שביר.
מרכיבים שתצטרך
(או או רגיל)(או או רגיל)
5
לאפשר שביר להתקרר לחלוטין, כשעתיים, ולאחר מכן לפרוץ לרסיסים גדולים. פריטל ישמור עד שלושה שבועות מאוחסנים במיכל אטום בטמפרטורת החדר.