זרעי דלעת מתובלים-פקאן שביר
אם יש לכם מים, סירופ תירס, קאיין, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו זרעי דלעת פקאן שביר, פודינג דלעת מאודה עם רוטב רום טנסי קשה זרעי דלעת שבירים, ו זרעי דלעת שבירים (מתכונים דומים).
הוראות
קו גיליון אפייה עם נייר קלף. תניח בצד.
מערבבים את הסוכר, מים, חמאה וסירופ תירס בסיר בגודל בינוני ומביאים לרתיחה מעל חום בינוני גבוה. מבשלים, ערבוב מדי פעם, עד התערובת היא צבע ענבר עשיר ו מדחום ממתקים רושם 149°, עד 20 דקות.
כאשר המדחום פוגע 149°, מיד להסיר סיר מחום ומערבבים את הקינמון, קאיין, וסודה לשתייה. התערובת תהיה בועה קצף במרץ. מערבבים זרעי דלעת פקאן. מיד לגרד שביר על גיליון אפייה מצופה קלף, להפיץ אותו ככל האפשר עם גב כף.
מפזרים מלח על פריך חם. באמצעות קצות אצבעות נקיות, לחץ בעדינות גבישי מלח לתוך שביר.
לאפשר שביר להתקרר לחלוטין, כשעתיים, ולאחר מכן לפרוץ לרסיסים גדולים. פריטל ישמור עד שלושה שבועות מאוחסנים במיכל אטום בטמפרטורת החדר.