קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 30 דק.
מנות4
ציון בריאות6
מגזין

זרעי דלעת פקאן שביר

זרעי דלעת פקאן שביר
זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -30 דקות. נסו זרעי דלעת מתובלים-פקאן שביר, פודינג דלעת מאודה עם רוטב רום טנסי קשה זרעי דלעת שבירים, ו זרעי דלעת שבירים (מתכונים דומים).

הוראות

1
קו גיליון אפייה עם נייר קלף. תניח בצד.
ציוד שתשתמש בו
(כגון Chocodrops)(כגון Chocodrops)
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
2
מערבבים את הסוכר, מים, חמאה וסירופ תירס בסיר בגודל בינוני ומביאים אותו לרתיחה מעל חום בינוני גבוה. לבשל, ערבוב מדי פעם, עד התערובת היא צבע ענבר עשיר ו מדחום ממתקים רושם 149°. להיות סבלני, זה יכול לקחת עד 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (3 אונקיות) חצאי פקאןחבילה אחת (3 אונקיות) חצאי פקאן
כוסות חמאת בוטנים, קצוצות גסכוסות חמאת בוטנים, קצוצות גס
גביע סוכר גלידהגביע סוכר גלידה
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
מדחום ממתקיםמדחום ממתקים
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
3
כאשר המדחום פוגע 149°, מיד להסיר את הסיר מהחום ומערבבים את הקינמון, קאיין, וסודה לאפייה. התערובת תהיה בועה קצף במרץ. מערבבים את זרעי הדלעת ואת הפקאן. מיד לגרד את השביר על גיליון אפייה מצופה קלף, להפיץ אותו ככל האפשר עם החלק האחורי של כף.
מרכיבים שתצטרך
זרעי דלעתזרעי דלעת
על הסוכר של קונדיטוריםעל הסוכר של קונדיטורים
תפוח נוסף אופציונליתפוח נוסף אופציונלי
שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפותשמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות
צבעי מאכל אדום, צהוב וירוקצבעי מאכל אדום, צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
4
מפזרים את המלח על השברירי החם. באמצעות קצות אצבעות נקיות, לחץ בעדינות על גבישי מלח רבים ככל שאתה יכול לתוך שביר. זה עוזר להם להישאר פעם השברירי הוא מוצק.
מרכיבים שתצטרך
(צינור גדול)(צינור גדול)
5
לאפשר שביר להתקרר לחלוטין, על 2 שעות, ואז לשבור אותו לרסיסים גדולים. השברירי ישמור עד 3 שבועות מאוחסנים במיכל אטום בטמפרטורת החדר.