זרעי דלעת פקאן שביר
זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -30 דקות. נסו זרעי דלעת מתובלים-פקאן שביר, פודינג דלעת מאודה עם רוטב רום טנסי קשה זרעי דלעת שבירים, ו זרעי דלעת שבירים (מתכונים דומים).
הוראות
קו גיליון אפייה עם נייר קלף. תניח בצד.
מערבבים את הסוכר, מים, חמאה וסירופ תירס בסיר בגודל בינוני ומביאים אותו לרתיחה מעל חום בינוני גבוה. לבשל, ערבוב מדי פעם, עד התערובת היא צבע ענבר עשיר ו מדחום ממתקים רושם 149°. להיות סבלני, זה יכול לקחת עד 20 דקות.
כאשר המדחום פוגע 149°, מיד להסיר את הסיר מהחום ומערבבים את הקינמון, קאיין, וסודה לאפייה. התערובת תהיה בועה קצף במרץ. מערבבים את זרעי הדלעת ואת הפקאן. מיד לגרד את השביר על גיליון אפייה מצופה קלף, להפיץ אותו ככל האפשר עם החלק האחורי של כף.
מפזרים את המלח על השברירי החם. באמצעות קצות אצבעות נקיות, לחץ בעדינות על גבישי מלח רבים ככל שאתה יכול לתוך שביר. זה עוזר להם להישאר פעם השברירי הוא מוצק.
לאפשר שביר להתקרר לחלוטין, על 2 שעות, ואז לשבור אותו לרסיסים גדולים. השברירי ישמור עד 3 שבועות מאוחסנים במיכל אטום בטמפרטורת החדר.