קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות4
מגזין

זרעי שומשום וסלסה Árbol צ'ילה

זרעי שומשום וסלסה Árbol צ'ילה
זרעי שומשום וסלסה Árbol צ'ילה עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון hor d' ouvre שלך. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 1 גר' של חלבון, 5 גרם של שומן, וסך הכל 66 קלוריות. זה ... לא יקר מתכון לאוהדים של אוכל מקסיקני. אם יש לכם צ'ילי árbol, שיני שום, בצל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן 30 כולו, ותפריט טבעוני. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא ציון spoonacular מעולה של 34%. נסו זרעי שומשום וסלסה Árbol צ'ילה, סלסה דה ארבול, ו קלוי צ'ילה De Árbol ו Tomatillo סלסה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את שמן הירקות במחבת גדולה וכבדה מעל חום בינוני-גבוה.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
ציוד שתשתמש בו
נקניק מעושן אחד של ג'ונסונוויל®, פרוסנקניק מעושן אחד של ג'ונסונוויל®, פרוס
2
מוסיף את הבצל ואת שיני שום ו sauté במשך 5 דקות, או עד השום הוא חום זהוב.
מרכיבים שתצטרך
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
3
מוסיפים את sesameseeds ו צ ' ילי árbol ומבשלים 5 דקות, או עד thechiles הם חשוכים כתמים.
מרכיבים שתצטרך
6 עגבניות, קלופות וקצוצות6 עגבניות, קלופות וקצוצות
4
בינתיים, לחמם מחבת sauté בגודל בינוני כבד מעל heighheat.
ציוד שתשתמש בו
נקניק מעושן אחד של ג'ונסונוויל®, פרוסנקניק מעושן אחד של ג'ונסונוויל®, פרוס
5
מוסיפים את הטומטילו ומבשלים, הופכים אותם לעתים קרובות, במשך 10 דקות, או עד שהם פקחים בצבע ירוק בהיר מושחר.
מרכיבים שתצטרך
כמו פפיטאסכמו פפיטאס
6
הוסף את tomatillos לתערובת צ ' ילה במחבת,לחיצה על אותם עם מרית כדי להפריד ביניהם andrelease המיצים שלהם. מבשלים במשך 5 דקות כדי למזג את הטעמים.
מרכיבים שתצטרך
כמו פפיטאסכמו פפיטאס
6 עגבניות, קלופות וקצוצות6 עגבניות, קלופות וקצוצות
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
נקניק מעושן אחד של ג'ונסונוויל®, פרוסנקניק מעושן אחד של ג'ונסונוויל®, פרוס
7
הסר מהחום ולתת להתקרר מעט.
8
להעביר את התוכן של המחבת לבלנדר, ולהוסיף 1/2 כוסות מים. תתמזג עד שהסלסה תהיה חלקה. העונה עם מלח ופלפל. מגניב לטמפרטורת החדר, ולאחר מכן לשרת.
מרכיבים שתצטרך
12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך
Dientes De AjoDientes De Ajo
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
נקניק מעושן אחד של ג'ונסונוויל®, פרוסנקניק מעושן אחד של ג'ונסונוויל®, פרוס
9
Reprinted with permission from Fresh Mexico: 100 Recipes for True Mexican Flavor by Marcela Valladolid, © 2011 Clarkson Potter a division of Random House, Inc.Marcela Valladolid הוא המארח של Discovery Travel ו-Living ' s Relatos con Sabor (סיפורים עם טעם), אשר משודר בכל מדינה באמריקה הלטינית ועל Discovery Familia בארצות הברית. גדלה בטיחואנה, מקסיקו, למדה במכון הקולינרי של לוס אנג ' לס ומאוחר יותר בבית הספר לבישול ריץ-אסקופייה בפריז. עורכת מתכון לשעבר / בוחנת במגזין Bon Appétit, היא נודעה בציבור לאחר שהופיעה כמתמודדת ב-Apprentice: Martha Stewart. היא ובנה הצעיר מחלקים את זמנם בין טיחואנה לסאן דייגו.

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

מקסיקני עובד ממש טוב עם פינו נואר, ריזלינג, רוזה נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. הפרסומת הטבטונית של Gamay Pinot Noir משנת 1787 עם דירוג של 4.6 מתוך 5 כוכבים נראית כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 30 דולר לבקבוק.
תערובת פינו נואר טבטונית Gamay Pinot 1787 לספירה
תערובת פינו נואר טבטונית Gamay Pinot 1787 לספירה
זה "1787" פינו נואר/תערובת Gamay הוא חלק הדלפק לתערובת " 459 " שלנו. ההבדל היחיד בין שני היינות (שניהם עשויים מאותו פרי מדויק) הוא כלי המשמש לייצור אותם. ה" 1787 " הותסס והתבגר בחביות עץ אלון נייטרליות. ההבדל בטעם וריח הוא מדהים ואתה רק צריך לטעום אותם זה לצד זה כדי לראות בעצמך. בשנת 1787, צו הורה להסיר את כל זני הענבים האדומים בעמק מוסל ולהחליף אותם בגפנים ריזלינג. עם הזמן, חוק זה התפוגג זנים אדומים לאט יש נטוע שוב באזור.