חבילות אספרגוס במרינדה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל לחבילות אספרגוס במרינדה. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וחלב יש 50 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 0g של שומן למנה. והוא יספק כ 10 מנות. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו בצל ירוק, פלפל, מים ועוד מספר מצרכים לעשות היום. נסו אספרגוס חבילות, אספרגוס חבילות, ו אספרגוס חבילות (מתכונים דומים).
הוראות
הצמד את הקצוות הקשים של אספרגוס. מכסים ומבשלים כמות קטנה של מים רותחים 5 דקות או עד פריך במכרז.
מסננים ושוטפים תחת מים זורמים קרים; לנקז היטב.
לקצץ חלק לבן מבצל ירוק, ושמורה לשימוש נוסף.
מניחים צמרות בצל ירוק בקערה; מוסיפים מים רותחים לכיסוי.
מסננים מיד, ולשטוף תחת מים זורמים קרים.
לאסוף אספרגוס לתוך 10 חבילות, ולהוסיף 2 רצועות פלפל לכל צרור. לקשור כל חבילה עם רצועת בצל ירוק.
מניחים חבילות בתבנית אפייה 13 x 9 אינץ'.
מערבבים בצל קצוץ ואת 9 המרכיבים הבאים (בצל דרך פלפל) בקערה; מערבבים היטב.
יוצקים מעל אספרגוס חבילות. כיסוי וצינה 2 עד 8 שעות.
כדי לשרת, להסיר אספרגוס חבילות מן המרינדה, להשליך מרינדה. סדר אספרגוס חבילות על מגש הגשה.