חבילות אפרסק-פטל עם רוטב פודינג כתום
זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם אפרסקים, בצק עלים, סוכר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. עם כפית ציון של 35% המנה הזאת די גרועה. נסו חבילות אפרסק-פטל עם רוטב פודינג כתום, פודינג לימון עם רוטב פטל, ו לחם מטוגן ממולא פטל ברוטב פודינג (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים קרם, חלב, קליפת תפוז בסיר קטן כבד. להביא לרתיחה.
הסר מהחום. לכסות ולתת תלול 15 דקות.
מקציפים חלמונים וסוכר בקערה בינונית כדי להתמזג. בהדרגה לטאטא תערובת חלב חם לתוך תערובת חלמון; לחזור סיר. מבשלים מעל חום בינוני-נמוך עד מעילים תערובת בחזרה של כף ונתיב עלים כאשר האצבע נמשכת על פני, ערבוב כל הזמן, על 7 דקות (לא להרתיח).
יוצקים לקערה. צמרמורת עד קר, לטאטא מדי פעם, על 3 שעות. (רוטב יכול להתבצע 1 יום קדימה. שמור צונן.)
גיליון אפייה קו עם נייר קלף וריסוס עם תרסיס nonstick.
מרדדים 1 גיליון מאפה לכיכר 14 אינץ'. באמצעות קערה בקוטר 5 אינץ ' כמדריך, לחתוך 4 מעגלים.
העברת מעגלים גיליון מוכן; לכסות עם פלסטיק. חזור עם גיליון מאפה שני.
מעבירים עיגולים מאפים לאותה תבנית אפייה, מניחים על גבי ניילון נצמד. להקפיא 10 דקות.
לזרוק אפרסקים, פטל, 2 1/2 כפות סוכר, קמח, ומיץ לימון בקערה בינונית.
מרדדים מעגלי מאפה על משטח מקומח קלות לסיבובים בקוטר 7 אינץ'.
מניחים תערובת פירות 1/4 כוס במרכז כל סיבוב. לאסוף בצק על גבי פירות טוויסט לצבוט בחוזקה כדי לצרף לחלוטין.
מניחים על תבנית אפייה גדולה. הקפאת חבילות לפחות 15 דקות. (ניתן לעשות 1 יום קדימה. שמור קפוא.)
מברשת חבילות בכל רחבי עם ביצה לבן, ומפזרים כל אחד עם 1 כפית סוכר.
אופים עד הזהב, על 22 דקות. מגניב על תבנית אפייה על המדף לפחות 10 דקות.
מניחים 2 כפות רוטב במרכז כל אחד 8 צלחות.
מניחים 1 צרור במרכז כל צלחת לשרת חם.