קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות6
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

חבילות אפרסק-פטל עם רוטב פודינג כתום

חבילות אפרסק-פטל עם רוטב פודינג כתום
זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם אפרסקים, בצק עלים, סוכר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. עם כפית ציון של 35% המנה הזאת די גרועה. נסו חבילות אפרסק-פטל עם רוטב פודינג כתום, פודינג לימון עם רוטב פטל, ו לחם מטוגן ממולא פטל ברוטב פודינג (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים קרם, חלב, קליפת תפוז בסיר קטן כבד. להביא לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)
ופלים מיניאטוריים של ונילופלים מיניאטוריים של וניל
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2
הסר מהחום. לכסות ולתת תלול 15 דקות.
3
מקציפים חלמונים וסוכר בקערה בינונית כדי להתמזג. בהדרגה לטאטא תערובת חלב חם לתוך תערובת חלמון; לחזור סיר. מבשלים מעל חום בינוני-נמוך עד מעילים תערובת בחזרה של כף ונתיב עלים כאשר האצבע נמשכת על פני, ערבוב כל הזמן, על 7 דקות (לא להרתיח).
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
יוצקים לקערה. צמרמורת עד קר, לטאטא מדי פעם, על 3 שעות. (רוטב יכול להתבצע 1 יום קדימה. שמור צונן.)
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
1
גיליון אפייה קו עם נייר קלף וריסוס עם תרסיס nonstick.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2
מרדדים 1 גיליון מאפה לכיכר 14 אינץ'. באמצעות קערה בקוטר 5 אינץ ' כמדריך, לחתוך 4 מעגלים.
מרכיבים שתצטרך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
העברת מעגלים גיליון מוכן; לכסות עם פלסטיק. חזור עם גיליון מאפה שני.
4
מעבירים עיגולים מאפים לאותה תבנית אפייה, מניחים על גבי ניילון נצמד. להקפיא 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
5
לזרוק אפרסקים, פטל, 2 1/2 כפות סוכר, קמח, ומיץ לימון בקערה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
עם 50 קלוריותעם 50 קלוריות
1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
6
מרדדים מעגלי מאפה על משטח מקומח קלות לסיבובים בקוטר 7 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
7
מניחים תערובת פירות 1/4 כוס במרכז כל סיבוב. לאסוף בצק על גבי פירות טוויסט לצבוט בחוזקה כדי לצרף לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות
8
מניחים על תבנית אפייה גדולה. הקפאת חבילות לפחות 15 דקות. (ניתן לעשות 1 יום קדימה. שמור קפוא.)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
9
מחממים תנור ל 204°.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
10
מברשת חבילות בכל רחבי עם ביצה לבן, ומפזרים כל אחד עם 1 כפית סוכר.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
11
אופים עד הזהב, על 22 דקות. מגניב על תבנית אפייה על המדף לפחות 10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
12
מניחים 2 כפות רוטב במרכז כל אחד 8 צלחות.
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
13
מניחים 1 צרור במרכז כל צלחת לשרת חם.