זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם אפרסקים, בצק עלים, סוכר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. עם כפית ציון של 35% המנה הזאת די גרועה. נסו חבילות אפרסק-פטל עם רוטב פודינג כתום, פודינג לימון עם רוטב פטל, ו לחם מטוגן ממולא פטל ברוטב פודינג (מתכונים דומים).
הוראות
1
מערבבים קרם, חלב, קליפת תפוז בסיר קטן כבד. להביא לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)
ופלים מיניאטוריים של וניל
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה
2
הסר מהחום. לכסות ולתת תלול 15 דקות.
3
מקציפים חלמונים וסוכר בקערה בינונית כדי להתמזג. בהדרגה לטאטא תערובת חלב חם לתוך תערובת חלמון; לחזור סיר. מבשלים מעל חום בינוני-נמוך עד מעילים תערובת בחזרה של כף ונתיב עלים כאשר האצבע נמשכת על פני, ערבוב כל הזמן, על 7 דקות (לא להרתיח).
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון, אופציונלי
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות