קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות6
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

חבילות אפרסק-פטל עם רוטב פודינג כתום

חבילות אפרסק-פטל עם רוטב פודינג כתום
זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם אפרסקים, בצק עלים, סוכר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. עם כפית ציון של 35% המנה הזאת די גרועה. נסו חבילות אפרסק-פטל עם רוטב פודינג כתום, פודינג לימון עם רוטב פטל, ו לחם מטוגן ממולא פטל ברוטב פודינג (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים קרם, חלב, קליפת תפוז בסיר קטן כבד. להביא לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
גרידה כתומהגרידה כתומה
עוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקיתעוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקית
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
2
הסר מהחום. לכסות ולתת תלול 15 דקות.
3
מקציפים חלמונים וסוכר בקערה בינונית כדי להתמזג. בהדרגה לטאטא תערובת חלב חם לתוך תערובת חלמון; לחזור סיר. מבשלים מעל חום בינוני-נמוך עד מעילים תערובת בחזרה של כף ונתיב עלים כאשר האצבע נמשכת על פני, ערבוב כל הזמן, על 7 דקות (לא להרתיח).
מרכיבים שתצטרך
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
4
יוצקים לקערה. צמרמורת עד קר, לטאטא מדי פעם, על 3 שעות. (רוטב יכול להתבצע 1 יום קדימה. שמור צונן.)
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
1
גיליון אפייה קו עם נייר קלף וריסוס עם תרסיס nonstick.
ציוד שתשתמש בו
4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
2
מרדדים 1 גיליון מאפה לכיכר 14 אינץ'. באמצעות קערה בקוטר 5 אינץ ' כמדריך, לחתוך 4 מעגלים.
מרכיבים שתצטרך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
3
העברת מעגלים גיליון מוכן; לכסות עם פלסטיק. חזור עם גיליון מאפה שני.
4
מעבירים עיגולים מאפים לאותה תבנית אפייה, מניחים על גבי ניילון נצמד. להקפיא 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל צהוב גדול, חתוך לשמיניות1 בצל צהוב גדול, חתוך לשמיניות
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
5
לזרוק אפרסקים, פטל, 2 1/2 כפות סוכר, קמח, ומיץ לימון בקערה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
עבור מוסיף שומןעבור מוסיף שומן
חבילה אחת (19.6 אונקיות) עוגת שכבות וניל קפואהחבילה אחת (19.6 אונקיות) עוגת שכבות וניל קפואה
1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
6
מרדדים מעגלי מאפה על משטח מקומח קלות לסיבובים בקוטר 7 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
7
מניחים תערובת פירות 1/4 כוס במרכז כל סיבוב. לאסוף בצק על גבי פירות טוויסט לצבוט בחוזקה כדי לצרף לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות
8
מניחים על תבנית אפייה גדולה. הקפאת חבילות לפחות 15 דקות. (ניתן לעשות 1 יום קדימה. שמור קפוא.)
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
9
מחממים תנור ל 204°.
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
10
מברשת חבילות בכל רחבי עם ביצה לבן, ומפזרים כל אחד עם 1 כפית סוכר.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
11
אופים עד הזהב, על 22 דקות. מגניב על תבנית אפייה על המדף לפחות 10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
12
מניחים 2 כפות רוטב במרכז כל אחד 8 צלחות.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
13
מניחים 1 צרור במרכז כל צלחת לשרת חם.