העוף האסייתי המאודה של ג'יימי אוליבר" חבילות " הוא נטול גלוטן ולקטוז ומשמש כמנה עיקרית. מנה זו מכילה סביב 28 גרם חלבון 7 גרם של שומן, וסך הכל 259 קלוריות. מתאים ל-4 מנות. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 25 דקות. אם יש לכם שמן שומשום, רוטב דגים, זרעי שומשום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב זרעי שומשום אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,לחם בננה שומשום כקינוח. נסו ג'יימי אוליבר מוקפץ, עוגת הדגים של ג'יימי אוליבר, ו ג'יימי אוליבר קלמנטינה קרד (מתכונים דומים).
הוראות
1
מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזיר
2
הסר וזרוק את העלים החיצוניים הקשים של הכרוב, ואז לחתוך את קצה השורש ולהפריד את העלים. לצלול אותם לתוך מים מלוחים רותחים כדי blanch במשך 2 דקות, ולאחר מכן להסיר לקערה של מים קרים כדי לעצור את הבישול.
מניחים את העלים של כרוב על קרש חיתוך ומניחים כמות קטנה (2-3 כפות) של תערובת העוף על קצה השורש של עלה כרוב. מקפלים את העלה פעם אחת כדי לצרף את העוף, לקפל את שני הצדדים, ואז לגלגל אותו שוב, כך בצד התפר הוא למטה. חזור עם עלי הכרוב הנותרים ועוף.
אסיה עובד ממש טוב עם Chenin Blanc, Gewurztraminer, ו ריזלינג. היין הטוב ביותר לאוכל אסיאתי תלוי במטבח ובמנה-כמובן - אבל אלה לבנים חומציים זוג עם מספר ארוחות מסורתיות, מתובל או לא. ליאו סטין סאיני ויניארד צ ' נין בלאן עם דירוג של 4.4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 24 דולר לבקבוק.