חביתה איטלקית
חביתה איטלקית עשויה להיות מתכון טוב כדי להרחיב את הרפרטואר העיקרי שלך כמובן. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 21 גרם חלבון 19 גרם של שומן, וסך הכל 284 קלוריות. מתכון זה נטול גלוטן וצמחוני מספק מנה 2 . אם יש לך פלפל, פטריות, מים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. זה מובא לך על ידי טעם של הבית. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. מתכונים דומים: חביתה איטלקית, חביתה איטלקית, ו חביתה אולה.
הוראות
במחבת nonstick גדולה, פטריות לטגן וקישואים ב 2 כפות חמאה עד רך; להסיר ולשמור חם.
באותו מחבת, להמיס את שאר החמאה. בקערה קטנה, לטאטא את הביצים, מים, מלח ופלפל.
הוסף למחבת (תערובת צריכה להגדיר מיד בקצוות). כמו ביצים להגדיר, לדחוף קצוות מבושלים כלפי המרכז, לתת זרימת חלק לא מבושל מתחת.
כאשר הביצים נקבעות, תערובת ירקות כפית על צד אחד ומפזרים גבינה. מקפלים את הצד השני מעל מילוי.
בסיר קטן מעל חום בינוני, להמס חמאה.
מוסיפים את מרכיבי הרוטב הנותרים; מבשלים ומערבבים במשך 5 דקות או עד מחומם דרך.