חביתה דנבר אפויה
חביתת דנבר אפויה עשויה להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה 12% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מכין 4 מנות עם 256 קלוריות, 16 גרם חלבון, ו 19 גרם שומן כל אחד. 947 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. אם יש לכם חמאה, בצל, גבינת צ'דר ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. כדי להשתמש בחלב אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,שביל החלב בראוני נושך כמו קינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן, ראשוני וקטוגני דיאטה. זה הביא לך את כולםמתכונים. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 52%. הציון הזה די טוב. מתכונים דומים: חביתה דנבר אפויה, חביתה דנבר אפויה, ו עוגת חביתה של דנבר.
הוראות
מחממים תנור ל 400 מעלות צלזיוס (200 מעלות צלזיוס). משמנים תבנית אפייה עגולה בגודל 10 אינץ'.
ממיסים חמאה במחבת גדולה על אש בינונית; מבשלים ומערבבים בצל ופלפל עד לריכוך, כ -5 דקות. מערבבים פנימה חזיר וממשיכים לבשל עד לחימום, 5 דקות נוספות.
מקציפים ביצים וחלב בקערה גדולה. מערבבים פנימה גבינת צ ' דר ותערובת חזיר; מתבלים במלח ופלפל שחור.
יוצקים תערובת לתבנית אפייה מוכנה.
אופים בתנור שחומם מראש עד שהביצים משחימות ונפוחות, כ -25 דקות.