גשו לסופר וקנו שום, חמאה, פלפל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 30 דקות. . מתכונים דומים: חביתה יוונית עם פטה, חביתת תפוחי אדמה ופתן יוונית, ו חביתת גבינת פטה וחזיר.
הוראות
1
מחממים שמן זית במחבת גדולה מעל חום בינוני; מבשלים ומערבבים אספרגוס ופלפל אדום עד שהירקות מתחילים להתרכך, כ -3 דקות. מערבבים עגבניות שרי, תרד, שום, אורגנו, בזיליקום ומלח וממשיכים לבשל עד עגבניות רכות ותרד מבושל, עוד 3 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, פרוסים לרצועות דקות
8 טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
סטייקים של ניו יורק
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
כפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
שום גויה®
1 בצל אדום, קוביות קטנות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
הסר מחום ולהעביר ירקות לצלחת.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
3
ממיסים חמאה במחבת נקייה על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
מקציפים ביצים וחלב בקערה ושופכים לחמאה חמה, מחבת מתערבלת כדי לכסות את כל התחתית בתערובת ביצים. משוך את קצה החביתה עם מרית והטה מחבת כדי לאפשר ביצה unset לרוץ מתחת ומבשלים; להמשיך סביב מחבת, הרמת קצה חביתה ומחבת הטיה, עד שכל תערובת הביצים מוגדר.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
עוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
5
מפזרים חביתה עם מלח.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
6
תערובת אספרגוס מבושל כפית על צד אחד של החביתה ומפזרים גבינת פטה וגבינות צ ' דר. בעדינות לקפל מחצית החביתה על הירקות והגבינה ולחץ על הקצוות בקלילות כדי לאטום את המילוי. מבשלים עד המילוי חם גבינת צ ' דר נמסה, 1 עד 2 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות