חביתה לשניים
חביתה לשניים עשויה להיות רק המנה העיקרית שאתם מחפשים. מתכון זה מספק 2 מנות. עם 754 קלוריות, 39 גרם חלבון ו 58 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה מושלם עבור יום ולנטין. אם יש לכם מלח כשר, פלפל חלפיניו, בייקון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, נסו חביתת שלוש ביצים, חביתת הלוקס, ו חביתה בלחמנייה (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
חותכים את רוחב הבייקון בפרוסות 1 אינץ'. מבשלים את הבייקון במחבת חסינת קנה מידה 8 אינץ ' על אש בינונית-נמוכה במשך 5 עד 7 דקות, ערבוב מדי פעם, עד השחמה.
לנקז את הבייקון על מגבות נייר ולהשליך את השומן מהמחבת.
מוסיפים את החמאה למחבת, ואז מוסיפים את תפוחי האדמה ואת הבצל הצהוב. מבשלים מעל חום בינוני-נמוך במשך כ 10 דקות, משליך מדי פעם, עד הבצל מתחיל חום ותפוח האדמה הוא רך אבל מוצק.
מוסיפים את פלפל חלפיניו ומבשלים 30 שניות.
בינתיים, בקערה בינונית, להכות את הביצים, חלב, מלח ופלפל יחד עם מזלג. מערבבים את הבצל הירוק וצ ' דר חתוך לקוביות. כאשר תפוחי האדמה מבושלים, מוסיפים את הבייקון למחבת ושופכים על תערובת הביצה.
מניחים את המחבת בתנור במשך 15 עד 20 דקות, עד פחזניות החביתה והביצים מבושלות כמעט במרכז.
מפזרים קומץ של צ ' דר מגורד ואופים עוד דקה.