חביתה צמחונית טעימה
חביתת ירקות טעימה יכולה להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 377 קלוריות, 20 גרם חלבון ו 28 גרם שומן. והוא יספק כ 2 מנות. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. . גשו לסופר וקנו מלח, פלפל, חלב ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ראשוני וצמחוני דיאט. נסו חביתה צמחונית טעימה, אמא טעימה עם מטבל צמחוני, ו קיש סתיו צמחוני טעים (מתכונים דומים).
הוראות
ממיסים חמאה כף אחת במחבת בינונית על אש בינונית.
מניחים בצל ופלפל פעמון בתוך המחבת. מבשלים 4 עד 5 דקות ערבוב מדי פעם עד ירקות הם רק במכרז.
בעוד הירקות מבשלים להכות את הביצים עם החלב, 1/2 כפית מלח ופלפל.
לגרוס את הגבינה לתוך קערה קטנה ומניח אותו בצד.
הסר את הירקות מחום, להעביר אותם לקערה אחרת ומפזרים את הנותרים 1/4 כפית מלח עליהם.
ממיסים את שאר 1 כף חמאה (במחבת רק משמש לבשל את הירקות) על אש בינונית. מעיל המחבת עם החמאה. כאשר החמאה תוססת מוסיפים את תערובת הביצים ומבשלים את הביצה במשך 2 דקות או עד הביצים מתחילות להגדיר על החלק התחתון של המחבת. בעדינות להרים את הקצוות של החביתה עם מרית לתת את החלק לא מבושל של הביצים לזרום לכיוון הקצוות לבשל. המשך לבשל במשך 2 עד 3 דקות או עד שמרכז החביתה מתחיל להיראות יבש.
מפזרים את הגבינה על החביתה והכפית את תערובת הירקות למרכז החביתה. באמצעות מרית בעדינות לקפל קצה אחד של החביתה על הירקות.
תן לחביתה לבשל עוד שתי דקות או עד שהגבינה נמסה לעקביות הרצויה. החלק את החביתה מהמחבת ועל צלחת.