קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות2
ציון בריאות8
מגזין

חביתה צמחונית טעימה

חביתה צמחונית טעימה
חביתת ירקות טעימה יכולה להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 377 קלוריות, 20 גרם חלבון ו 28 גרם שומן. והוא יספק כ 2 מנות. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. . גשו לסופר וקנו מלח, פלפל, חלב ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ראשוני וצמחוני דיאט. נסו חביתה צמחונית טעימה, אמא טעימה עם מטבל צמחוני, ו קיש סתיו צמחוני טעים (מתכונים דומים).

הוראות

1
ממיסים חמאה כף אחת במחבת בינונית על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מניחים בצל ופלפל פעמון בתוך המחבת. מבשלים 4 עד 5 דקות ערבוב מדי פעם עד ירקות הם רק במכרז.
מרכיבים שתצטרך
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
בעוד הירקות מבשלים להכות את הביצים עם החלב, 1/2 כפית מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
4
לגרוס את הגבינה לתוך קערה קטנה ומניח אותו בצד.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
5
הסר את הירקות מחום, להעביר אותם לקערה אחרת ומפזרים את הנותרים 1/4 כפית מלח עליהם.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
6
ממיסים את שאר 1 כף חמאה (במחבת רק משמש לבשל את הירקות) על אש בינונית. מעיל המחבת עם החמאה. כאשר החמאה תוססת מוסיפים את תערובת הביצים ומבשלים את הביצה במשך 2 דקות או עד הביצים מתחילות להגדיר על החלק התחתון של המחבת. בעדינות להרים את הקצוות של החביתה עם מרית לתת את החלק לא מבושל של הביצים לזרום לכיוון הקצוות לבשל. המשך לבשל במשך 2 עד 3 דקות או עד שמרכז החביתה מתחיל להיראות יבש.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
7
מפזרים את הגבינה על החביתה והכפית את תערובת הירקות למרכז החביתה. באמצעות מרית בעדינות לקפל קצה אחד של החביתה על הירקות.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
8
תן לחביתה לבשל עוד שתי דקות או עד שהגבינה נמסה לעקביות הרצויה. החלק את החביתה מהמחבת ועל צלחת.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
9
חותכים לחצי ומגישים.