חביתה צרפתית
חביתה צרפתית יכולה להיות רק ארוחת הבוקר שאתה מחפש. והוא יספק כ 1 מנות. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 11 גר' של חלבון, 16 גרם של שומן, וסך הכל 198 קלוריות. רק כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-4 היו אומרים שזה פגע במקום. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ידידותי למפת מזון וצמחוני דיאט. גשו לסופר וקנו חמאה, מלח, מעט פלפל, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. הכנת המנה לוקחת כ 10 דקות. , וזה לא כל כך סופר. מתכונים דומים: חביתה צרפתית, חביתה צרפתית, ו חביתה צרפתית מלוחה.
הוראות
בקערה קטנה, להכות את הביצים עם מזלג או חוט להקציף עד חלמונים לבנים מעורבבים היטב.
במחבת 8 אינץ', לחמם את החמאה על חום בינוני גבוה עד חם ולוהט. כמו חמאה נמסה, להטות מחבת כדי מעיל תחתון עם חמאה.
במהירות לשפוך את הביצים לתוך המחבת. תוך החלקת המחבת קדימה ואחורה במהירות על החום, מערבבים במהירות את הביצים עם מזלג כדי להפיץ אותם ברציפות על החלק התחתון של המחבת כפי שהם מתעבים. כאשר הם מעובים, לתת לעמוד מעל החום כמה שניות כדי לחמם קלות את הקרקעית. אל תבשלו יתר על המידה-החביתה תמשיך לבשל לאחר קיפול.
להטות את המחבת ולהפעיל מרית או מזלג מתחת לקצה החביתה, ולאחר מכן אידיוט המחבת בחדות כדי לשחרר חביתה מתחתית המחבת.
הוסף מילוי מועדף, אם תרצה. מקפלים את החלק של החביתה הקרובה אליך רק למרכז. אפשר לחלק מהחביתה להחליק את הצד של המחבת. הפוך את החביתה על צלחת חמה, מרפרף חלק מקופל של חביתה על כך בצד הרחוק הוא בתחתית.