קושיקל
מוכן ב5 דק.
מנות1
ציון בריאות12
מגזין

חביתה צרפתית אולטימטיבית

חביתה צרפתית אולטימטיבית
צריך ללא גלוטן ומנה עיקרית ראשונית? חביתה צרפתית אולטימטיבית יכולה להיות מתכון מצוין לנסות. מנה אחת מכילה 397 קלוריות, 31 גר' של חלבון, ו 29 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 1 מנות. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. 244 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לכם ביצים, עלי טרגון, פרמזן, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותם. כמה אנשים באמת אהבו את המנה הים תיכונית הזאת. הכנת המנה לוקחת כ 5 דקות. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : החביתה האולטימטיבית, חביתת ביצה לבנה טעונה לחלוטין – הארוחה המהירה האולטימטיבית שלי, ו חביתת בצל צרפתי לחג הפסחא יום שני.

הוראות

1
קבל הכל מוכן. חם 20cm (נמדד על פני החלק העליון) מחבת לא מקל על חום בינוני. לפצח את הביצים לתוך קערה ולהכות אותם במזלג אז הם לשבור את ומערבבים, אבל לא לגמרי כמו שאתה היית ביצה מקושקשת. עם החום על בינוני חם, טיפה אחת של חמאה למחבת. זה צריך בועה לרחוש, אבל לא חום. מתבלים את הביצים עם הפרמזן וקצת מלח ופלפל, ושופכים למחבת.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
2
תן את הבועה ביצים מעט במשך כמה שניות, ואז לקחת מזלג עץ או מרית בעדינות לצייר את התערובת מן הצדדים של המחבת כמה פעמים, כך שהוא אוסף בקפלים במרכז. השאירו במשך כמה שניות, ואז מערבבים שוב כדי לשלב קל ביצה לא מבושל עם מבושל. השאירו לזמן קצר שוב, וכאשר מבושל חלקית, מערבבים קצת מהר יותר, לעצור בזמן שיש כמה ביצה בקושי מבושל עזב. עם המחבת שטוחה על החום, לנער אותו קדימה ואחורה כמה פעמים כדי ליישב את התערובת. זה צריך להחליק בקלות במחבת ולהיראות רך ולח על גבי. פרץ חום מהיר יחמם את הצד התחתון.
מרכיבים שתצטרך
סוכר אדום גססוכר אדום גס
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
אחוז בידית שמתחת. הטה את המחבת הרחק ממך ותן לחביתה ליפול לקצה. מקפלים את הצד הקרוב אליך על ידי שליש עם המזלג שלך, ולשמור אותו מתגלגל, כך חביתה טיפים על צלחת או לקפל אותו לשניים, אם זה קל יותר. לסיום מסודר, לכסות את החביתה עם פיסת נייר מטבח ולחבוט אותו קצת עם האצבעות. לשפשף את הידית השנייה של חמאה מעל לזיגוג.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
מגישים באופן מיידי.

יין מומלץ: יין מבעבע

חביתה ניתן לזווג עם יין מבעבע. גם אם אתה לא עושה מימוזה, יין מבעבע הוא נהדר עם ביצים משתי סיבות. אחת, אם אתם אוכלים ביצים מוקדם יותר היום, ליין מבעבע יש פחות אלכוהול. שנית, זה מנקה את החיך, אשר חשוב מאז חלמון ידוע המעיל את החיך. סטלה רוזאן אימפריאל אורנג ' מוסקטו עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 15 דולר לבקבוק.
Stella Rosa Imperiale Orange Moscato
Stella Rosa Imperiale Orange Moscato
היין מראה מרקם עשיר וקטיפתי עם חומציות מאוזנת, שאריות סוכר טבעיות ותוספות קטיפתי. הוא מבטא טעמים עדינים של תפוז ולימון על החיך. זוג עם: לשרת אותו כמו אפריטיף טעים, לצד פירות טריים כמו אפרסקיםמשמשים, וגבינות מתונות עם דבש פריחת תפוז. יין זה הוא תוספת מצוינת מדבריות כגון עוגות פירות, עוגות מבוססות הדר ופשטידות, וגלידת וניל שעועית.