קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות13
מגזין

חביתה רכה עם אספרגוס

חביתה רכה עם אספרגוס
חביתה רכה עם אספרגוס היא צמחוני מנה עיקרית. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 400 קלוריות, 25 גרם חלבון ו 26 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לכם חלב, חמאה, מלח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 47%. מתכונים דומים: חביתת נקניק פלאפי, חביתת קציר רכה, ו חביתת גבינת עיזים ותירס רכה.

הוראות

1
חותכים אספרגוס לאורכים 1/2 אינץ'. במחבת 1 1/2 עד 2 ליטר מעל חום גבוה, להביא מים 1 ליטר לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
2
מוסיפים אספרגוס ומבשלים עד ירוק בהיר רק רך כאשר פירסינג, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3
לנקז, לשטוף עם מים קרים, ולנקז שוב.
מרכיבים שתצטרך
4
בינתיים, בקערה גדולה, לערבב חלמונים ביצה, 1 1/4 כוסות גבינה, חלב, קמח, קאיין, ומלח עד מעורבב היטב. מערבבים באספרגוס.
מרכיבים שתצטרך
5
בקערה גדולה אחרת, עם מיקסר על מהירות בינונית, להכות חלבונים ביצה עד פסגות נוקשות טופס. כפית כרבע מהלבנים לתערובת חלמון; מערבבים לשלב. לגרד תערובת חלמון לתוך קערה עם הלבנים הנותרים לקפל יחד בעדינות רק כדי לשלב; לא overmix.
מרכיבים שתצטרך
6
ב nonstick 11-12 אינץ', מחבת אטומה מעל חום בינוני גבוה, להמיס חמאה; מערבולת מחבת למעיל.
מרכיבים שתצטרך
7
יוצקים בתערובת ביצה וחלק העליון עם מרית חסינת חום, גמישה. מבשלים עד הקצוות מופיעים להגדיר יבש התחתון הוא השחמה (לשחרר קצוות עם מרית לבדוק), 7 עד 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8
מעבירים מחבת לתנור ומטגנים 4 עד 6 אינץ ' מחום עד חביתה הוא נפוח, להגדיר, ושחמה קלות, 3 עד 5 דקות.
9
מפזרים באופן שווה עם הנותרים 1/4 כוס גבינה; מטגן עד גבינה מותכת מבעבע, 1 דקה יותר.
מרכיבים שתצטרך
10
מגישים מיד מחבת, כפיות על צלחות.