חביתות לבנות ביצה עם פנים פתוחות עם ירקות קלויים
חביתות ביצה-לבן פתוח עם ירקות קלויים עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה עד 21 גרם חלבון 10 גרם של שומן, וסך הכל 247 קלוריות. מתכון זה נטול גלוטן וצמחוני מספק מנה 4 . אם יש לך גבינת עיזים, כרישה, שמן זית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב החלבונים ביצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 50 דקות. מתכונים דומים: כריכי פורטבלה קלויים ופטריות אבוקדו עם פנים פתוחות, כריכי עגבניות וגבינה עיזים עם גבינת פרמזן עם פנים פתוחות, ו כריך נקניק וביצה עם פנים פתוחות.
הוראות
מביאים סיר בינוני של מים לרתיחה עם 2 כפות מלח.
מוסיף את הכרישות והשומר ואת blanch במשך 2 דקות; לנקז יבש לטפוח.
מעבירים את הירקות לתבנית אפייה וטפטוף עם 2 כפיות שמן זית. צלוי בשליש העליון של התנור במשך כ -15 דקות, או עד השחמה.
מוסיפים את העגבניות וצולים במשך כ 3 דקות, או עד מתרכך.
בקערה גדולה, לטאטא את החלבונים ביצה עם מלח ופלפל. לשפשף בקלילות מחבת nonstick nonvenproof 8 אינץ ' עם כמה 1tespoon הנותרים של שמן ולהגדיר אותו על חום מתון.
מוסיפים רבע מהחלבונים המובסים, מפיצים אותם סביב המחבת, ומבשלים עד שבקושי נקבע, כ -3 דקות. מעל החביתה עם רבע מהירקות הקלויים ומתפוררים רבע מגבינת העזים למעלה.
אופים במשך כ 2 דקות, או עד הלבנים הם רק המשרד. החלק את החביתה על צלחת וחזור עם חלבוני הביצה הנותרים, ירקות קלויים וגבינת עיזים.
מקשטים את החביתות עם ספריגי הבזיליקום ומגישים.