קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות4
ציון בריאות72
מגזין

חביתות לבנות ביצה עם פנים פתוחות עם ירקות קלויים

חביתות לבנות ביצה עם פנים פתוחות עם ירקות קלויים
חביתות ביצה-לבן פתוח עם ירקות קלויים עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה עד 21 גרם חלבון 10 גרם של שומן, וסך הכל 247 קלוריות. מתכון זה נטול גלוטן וצמחוני מספק מנה 4 . אם יש לך גבינת עיזים, כרישה, שמן זית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב החלבונים ביצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 50 דקות. מתכונים דומים: כריכי פורטבלה קלויים ופטריות אבוקדו עם פנים פתוחות, כריכי עגבניות וגבינה עיזים עם גבינת פרמזן עם פנים פתוחות, ו כריך נקניק וביצה עם פנים פתוחות.

הוראות

1
מחממים התנור ל 47
ציוד שתשתמש בו
ירכיים ורגלי עוףירכיים ורגלי עוף
2
מביאים סיר בינוני של מים לרתיחה עם 2 כפות מלח.
מרכיבים שתצטרך
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
3
מוסיף את הכרישות והשומר ואת blanch במשך 2 דקות; לנקז יבש לטפוח.
מרכיבים שתצטרך
2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס
עלי טרגון קצוצים טריים, לקישוטעלי טרגון קצוצים טריים, לקישוט
4
מעבירים את הירקות לתבנית אפייה וטפטוף עם 2 כפיות שמן זית. צלוי בשליש העליון של התנור במשך כ -15 דקות, או עד השחמה.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
ירכיים ורגלי עוףירכיים ורגלי עוף
5
מוסיפים את העגבניות וצולים במשך כ 3 דקות, או עד מתרכך.
מרכיבים שתצטרך
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
6
בקערה גדולה, לטאטא את החלבונים ביצה עם מלח ופלפל. לשפשף בקלילות מחבת nonstick nonvenproof 8 אינץ ' עם כמה 1tespoon הנותרים של שמן ולהגדיר אותו על חום מתון.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
7
מוסיפים רבע מהחלבונים המובסים, מפיצים אותם סביב המחבת, ומבשלים עד שבקושי נקבע, כ -3 דקות. מעל החביתה עם רבע מהירקות הקלויים ומתפוררים רבע מגבינת העזים למעלה.
מרכיבים שתצטרך
גבינת עיזיםגבינת עיזים
1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
8
אופים במשך כ 2 דקות, או עד הלבנים הם רק המשרד. החלק את החביתה על צלחת וחזור עם חלבוני הביצה הנותרים, ירקות קלויים וגבינת עיזים.
מרכיבים שתצטרך
גבינת עיזיםגבינת עיזים
1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
ציוד שתשתמש בו
ירכיים ורגלי עוףירכיים ורגלי עוף
9
מקשטים את החביתות עם ספריגי הבזיליקום ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות