חביתיות אגוזים-קמח תירס
פנקייק אגוזי לוז-תירס עשוי להיות רק ארוחת הבוקר אתה מחפש. מתכון זה מספק 12 מנות. עם 138 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 8 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו חלב, קמח, סוכר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. מתכונים דומים: פנקייק קמח תירס, פנקייק קמח תירס, ו פנקייק קמח תירס.
הוראות
מערבולת אגוזי לוז במעבד מזון עד הקרקע דק.
מוסיפים קמח תירס ומערבלים לשלב.
מוסיפים קמח, סוכר, אבקת אפייה, ומלח ומערבלים לשלב.
מוסיפים ביצים, חלב וחמאה. דופק רק לשלב עם מרכיבים יבשים.
זרוק את הבלילה ב 3 כפות מנות על מחבת על אש בינונית גבוהה. הפעל פנקייק כאשר בועות מופיעות על פני השטח, בישול על 3 דקות בסך הכל לכל פנקייק.
קליית אגוזים: קליית אגוזים גורם להם crunchier ומעצים את הטעם שלהם. במקרה של אגוזים דקים כמו אגוזי לוז או בוטנים, זה גם עושה הסרת עורם קל יותר.
מניחים אגוזים במחבת קטנה על חום בינוני גבוה ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד שהם מריחים ריח ריחני ולהפוך גוון בהיר של חום זהוב (הם ימשיכו טוסט קצת יותר כאשר הוסרו מהחום).
מורחים את האגוזים בשכבה אחת בתבנית אפייה רדודה וטוסט בתנור 375 במשך 10 עד 15 דקות עד שהאגוזים משחימים קלות ומריחים עשירים וטוסטיים.
מניחים אותם במגבת מטבח ולשפשף במרץ. רוב העורות ייפלו מייד. אל תדאגו אם כמה חתיכות עדיין נצמדות פה ושם; הם לא יפגעו בטעם או במרקם.