חביתת בייקון וגבינה
בייקון וגבינה פריטטה יכול להיות רק ארוחת הבוקר אתה מחפש. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 100 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 8 גרם שומן. והוא יספק כ 25 מנות. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. גשו לסופר וקנו פלפל, ביצים, צ'דר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וקמאיות דיאט. הכנת המנה לוקחת כ 25 דקות. נסו גבינת בייקון פריטטה, פריטטה תרד, בייקון וגבינה, ו חביתת בייקון-גבינה רכה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 177°. ערפל קל צלחת אפייה מרובעת 8 אינץ ' עם ספריי בישול. במחבת גדולה מעל חום בינוני, לבשל בייקון עד פריך, 5 עד 7 דקות, ערבוב מדי פעם.
הסר לצלחת מרופדת נייר מגבת.
בקערה בינונית, להכות ביצים, חלב 2 כף. מים. מערבבים בפטה, מלח ופלפל, חצי בייקון וכל אבל 2 כפות. בצל ירוק.
יוצקים תערובת לתבנית אפייה.
אופים עד כמעט להגדיר במרכז, על 15 דקות.
הסר מהתנור; מפזרים צ ' דר בייקון שמורות בצל ירוק.
אופים עד המרכז מוגדר גבינה נמסה, 5 עד 7 דקות יותר.