חביתת בייקון ותפוחי אדמה עם גבינה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל חביתת בייקון ותפוחי אדמה גבינה. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 281 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 19 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. גשו לסופר וקנו גבינת צ'דר חדה, פלפל, ביצים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: חביתת בייקון תפוחי אדמה, צ'יזי בייקון תפוחי אדמה פריטטה, ו קליפות תפוחי אדמה עם בייקון גביני.
הוראות
מבשלים בייקון במחבת בינונית על חום בינוני עד פריך.
הסר בייקון ממחבת לנקז, הזמנת טפטוף במחבת.
מוסיפים תפוחי אדמה, בצל ושום לטפטוף; מבשלים 10 עד 12 דקות. או עד רך וזהוב חום, ערבוב לעתים קרובות.
מניחים תערובת תפוחי אדמה בקערה גדולה.
מוסיפים בייקון, ביצים, 1/2 כוס גבינה ופלפל; מערבבים היטב.
חום אותו מחבת על חום גבוה. להחזיר תערובת תפוחי אדמה למחבת; לבשל על אש נמוכה 12 דקות. או עד תערובת ביצה כמעט מוגדר.
מניחים מחבת הפוך על חביתה; בזהירות להפוך צלחת ומחבת מעל להפוך חביתה. למעלה עם גבינה נותרת; לבשל 3 דקות. או עד גבינה מותכת ומרכז החביתה מוגדר.