חביתת גרייר ונקניקיות אפויה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל Gruyere אפוי חביתת נקניק. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 321 קלוריות, 21 גרם חלבון ו 24 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 6 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לכם פלפל, נקניק הודו מתון, ביציםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן קטוגני דיאט. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 52%. נסו חביתה שוויצרית ונקניקיות אפויות, חביתה עם מרווה מטוגנת וגרוייר, ו אספרגוס, Gruyere ו Tarragon סופליד חביתה (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים התנור ל 425 מעלות F. חמאה קלה 8 על ידי 8 אינץ ' תבנית אפייה.
מחממים את השמן במחבת בינונית על חום בינוני גבוה.
מוסיפים את הבצל ומבשלים עד שקוף, על 3 דקות.
מוסיפים את הנקניק ומבשלים עד חום, כ 5 דקות. שים את המחבת בצד כדי להתקרר.
בקערה גדולה, לטאטא יחד את הביצים, חלב, מלח ופלפל, כדי לטעום, עד חלקה, על 20 שניות.
מוסיף את פלפל אדום, 1 כוס גבינת Gruyere ו 1/4 כוס פטרוזיליה. מערבבים בתערובת הבצל.
יוצקים את הבלילה למחבת מוכנה.
אופים במשך 20 עד 25 דקות או עד חום זהוב.
חותכים את החביתה האפויה לפלחי ומפזרים פטרוזיליה שנותרה לפני ההגשה.
הערה של קוק: כדי להפוך מנות בודדות, לחלק את הבלילה בין 4 חמאה 8-אונקיה ramekins.
אופים במשך 15 עד 18 דקות.