חביתת מסאלה הודית
הכנת המנה לוקחת כ 10 דקות. מתכון זה אופייני למטבח ההודי. נסו סנדוויץ ' מאסלה אבקת - איך להכין כריך מאסלן בבית-תערובת תבלינים הודית, חנה מסאלה, איך לעשות דרום הודי חנה מסאלה, ו חביתת פטריות Garlicky Masalan (מתכונים דומים).
הוראות
לטאטא את הביצים עם קמצוץ של מלח.
מוסיפים אבקת צ 'ילי, ciilantro, צ' ילי, בצל, עגבניות.
להקציף עד קצף קצף, על 2 דקות.
חום 1/2 שמן כפות במחבת לא מקל כבד 10 אינץ', מעל חום בינוני עד מנצנץ. בעדינות לשפוך חצי תערובת חביתה ומטגנים על חום בינוני עד התחתונה מוגדר חום זהוב, על 1 דקה. הפוך בעדינות ומטגנים עד שהצד השני הוא חום זהוב, בערך דקה יותר. תחליקי על צלחת ותתחממי. חזור עם שאריות תערובת שמן וביצה.