חביתת ריקוטה עם Chard שוויצרי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל חביתת ריקוטן עם Chard שוויצרי. מתכון זה מספק 1 מנות. עם 701 קלוריות, 32 גרם חלבון ו 58 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %45 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לך לחנות ותביא פלפל, חמאה, צ'ארד שוויצרי, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב החלב אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות שביל החלב נושכות כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכונים דומים: מחקר מעניין & Chard שוויצרי פטה מגולגל חביתה, עוגות Chard וריקוטה שוויצרי, ו פנה עם Chard שוויצרי ריקוטה.
הוראות
לפצח את הביצים לתוך קערת ערבוב קטנה.
מוסיפים את החלב או המים, המלח והפלפל. מערבבים במהירות עם מזלג עד מכות היטב; להפריש. במחבת nonstick 8 אינץ', להמיס 2 כפות של החמאה על חום בינוני גבוה.
הוסף 4 או 5 של עלי chard השוויצרי ומטופח עד רק נבול.
הסר מהמחבת ולהניח בצד. ממיסים את החמאה הנותרת במחבת, ואז לאט לשפוך בתערובת הביצה, הטיית המחבת כדי להפיץ אותו באופן שווה.
תנו לביצים להצטבר קצת, מה שמאפשר לחלק מהנוזל הנותר לזרום לצדדים של המחבת. המשך לבשל במשך כדקה נוספת, אבל בעוד המרכז הוא עדיין קצת נוזל, כף ריקוטה. להטות את המחבת לצד אחד, באמצעות מרית, לקפל על 1/3 של חביתה מעל מילוי ריקוטה. לנער את המחבת בעדינות להחליק את החביתה לקצה. מחזיק את המחבת ליד צלחת ההגשה, להטות אותו כך החביתה מחליק על הצלחת.
מגישים עם chard השוויצרי.