חביתת תירס נפוח
תמיד כיף שיש עוד מתכון של ארוחת בוקר, אז תנו הזדמנות ל חביתת תירס נפוח. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 234 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 18 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו פלפל, חמאה, ביצים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. נסו חביתה תפוחה, חביתת תפוחים תפוחה, ו חביתת תפוחים תפוחה (מתכונים דומים).
הוראות
לשים מתלה תנור בעמדה באמצע ולחמם תנור ל 177°.
מוסיפים תירס לסיר 4 ליטר של מים מלוחים רותחים, ולאחר מכן להסיר מהחום ולתת לעמוד, מכוסה, 10 דקות.
מסננים ו, כאשר מגניב מספיק כדי להתמודד, לחתוך גרעינים מקלחונים עם סכין חדה לתוך קערה, ולאחר מכן לגרד קלחי מעל קערה כדי לחלץ "חלב."
ממיסים חמאה במחבת nonstick 10 אינץ ' avenproof (רצוי קל משקל) ולהסיר מחבת מחום, ולאחר מכן להעביר 3 כפות חמאה מומסת לקערה עם תירס (משאיר את החמאה שנותרה במחבת להתקרר). לזרוק תירס מעיל ומערבבים 1/4 כפית מלח 1/8 כפית פלפל.
להקציף חלמונים ביצה עם הנותרים 1/4 כפית מלח ו 1/8 כפית פלפל בקערה גדולה עד בשילוב. לנצח את הלבנים עם קמצוץ של מלח בקערה אחרת באמצעות מיקסר חשמלי במהירות בינונית עד שהם פשוט להחזיק פסגות נוקשות. מקפלים שליש מהלבנים לחלמונים כדי להבהיר, ואז לקפל את הלבנים הנותרים בעדינות אבל ביסודיות. מקפלים בעדינות בתערובת תירס.
תערובת כפית למחבת ואופים עד זהב חיוור ולהגדיר, 10 עד 12 דקות. שחרר חביתה עם מרית גומי חסינת חום להחליק על צלחת.
חם: כאשר אתה יכול להחזיק את היד שלך שם במשך 1 עד 2 שניות
אם באמצעות גריל גז, מבערים מחממים על גבוה, מכוסה, 10 דקות, ואז, במידת הצורך, להפחית את החום שצוין במתכון.