תמיד כיף שיש עוד מתכון של ארוחת בוקר, אז תנו הזדמנות ל תפוחי אדמה, Poblano ו חביתת צ'וריסו. והוא יספק כ 40 מנות. מנה זו מכילה כ 4 גר' של חלבון, 5 גרם של שומן, וסך הכל 76 קלוריות. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו צ'וריסו מקסיקני, טורטיות תירס, סלסה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 40 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, נסו סלט תפוחי אדמה צ'וריסו Poblano, תפוחי אדמה, Poblano, וטאקו צ'וריסו, ו תפוחי אדמה, Poblano, וטאקו צ'וריסו (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל-350F.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
קוק צ ' וריסו ובצל במחבת בינונית avenproof על חום בינוני 8 דקות. או עד צ ' וריסו נעשה, ערבוב לעתים קרובות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס עלי פטרוזיליה שטוחים, 3 חופנים גדולים, נקטפים
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
3
מוסיפים תפוחי אדמה וצ ' ילי; מבשלים 2 דקות., ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
6 עגבניות, קלופות וקצוצות
4
הסר מהחום. מערבבים ב 1/2 כוס גבינה; להפיץ כדי לכסות באופן שווה את החלק התחתון של מחבת.
מרכיבים שתצטרך
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
5
לטאטא ביצים שלמות, חלבונים ביצה שמנת חמוצה עד מעורבב; לשפוך מעל תערובת צ ' וריסו. למעלה עם שאריות גבינה.