חביתת תפוחי אדמה ספרדית
חביתת תפוחי אדמה ספרדית עשויה להיות מתכון טוב להרחיב את אוסף ארוחת הבוקר שלך. ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, כל 30, ומתכון צמחוני מגישה 6 . מנה אחת מכילה עד 10 גרם חלבון 42 גרם של שומן, וסך הכל 463 קלוריות. זה ... בר השגה מתאים למי שאוהב אוכל בסגנון אירופאי. גשו לסופר וקנו ביצים, עגבניות, מלח ופלפל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. 2 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. . נסו חביתת תפוחי אדמה ספרדית, Tortillan Espanola (תפוח אדמה ספרדי "חביתה"), ו חביתה ספרדית (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת גדולה או מחבת, מחממים שמן זית על אש בינונית-גבוהה.
מפזרים מעט תפוחי אדמה במלח ופלפל. מבשלים עד חום זהוב פריך.
ברגע שתפוחי האדמה זהובים, מערבבים את הבצל. מבשלים, מערבבים מדי פעם, עד שהבצל מתרכך ומתחיל להשחים.
בינתיים, להכות ביצים יחד עם מלח ופלפל.
יוצקים ביצים למחבת ומערבבים בעדינות לשלב. להפחית את החום נמוך ומבשלים עד ביצים מתחילות חום על הקרקעית.
לשחרר את החלק התחתון של חביתה עם מרית, להפוך צלחת גדולה על המחבת, בזהירות להפוך את החביתה על זה. תחליקי את החביתה בחזרה למחבת עם הצד הלא מבושל למטה. מבשלים עד הביצים מוגדרות.
מקשטים חביתה עם עגבניות ובצל ירוק ומגישים חם.