חביתת תפוחים נפוחה
חביתת תפוחים נפוחה עשויה להיות רק ארוחת הבוקר שאתה מחפש. מתכון צמחוני זה משרת 2 . מנה אחת מכילה 175 קלוריות, 8 גרם חלבון, ו 5 גרם שומן. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 30 דקות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם סוכר, ביצים, קינמון טחון ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 27%. הציון הזה לא כל כך מדהים. נסו חביתת תפוחים נפוחה, חביתה נפוחה, ו חביתת קינוח נפוחה (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה קטנה שלבו את הקמח, אבקת האפייה והמלח אם תרצו. בקערה קטנה מקציפים את החלמונים, החלב ומיץ הלימון. מערבבים לחומרים יבשים ומערבבים היטב; מניחים בצד.
בקערה קטנה אחרת מקציפים חלבונים במהירות בינונית עד שנוצרות פסגות רכות. מקציפים בהדרגה סוכר, 1 כף כזמן, גבוה עד שנוצרות פסגות נוקשות. מקפלים לתערובת חלמון.
יוצקים לתוך רדוד 1-1 / 2-קט. תבנית אפייה מצופה בתרסיס בישול. מסדרים מעל פרוסות תפוחים.
שלב סוכר וקינמון; מפזרים מעל תפוחים.
אופים, חשופים, ב 375 18-20 דקות או עד סכין מוכנס ליד המרכז יוצא נקי.