חביתת תרד וגבינה
אם יש לך עגבניות, ביצים, תרד, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. הכנת המנה לוקחת כ 14 דקות. עם כפית ציון 63% המנה הזאת די טובה. מתכונים דומים: חביתת תרד וגבינה, חביתת תרד וגבינה כחולה, ו חביתת תרד וגבינה עם סלט פירות בחווה בויניגרט שמפניה.
הוראות
תמזוג. ביצים תהליך 2 כף. מים בבלנדר עד מעורבב. ממיסים חמאה במחבת nonstick 8 אינץ ' על חום בינוני; מוסיפים תרד ועגבניות, ו לטגן 1 דקה או עד תרד נבול.
להוסיף תערובת מלח וביצה למחבת.
להרים ולהטות. כמו תערובת ביצים מתחיל לבשל, בעדינות להרים את הקצוות של חביתה עם מרית, ולהטות פאן תערובת ביצה לא מבושל כל כך זורם מתחת, בישול עד כמעט להגדיר (על 1 דקה). מכסים מחבת, ומבשלים 1 דקה.
מפזרים חביתה עם גבינה ופלפל. מקפלים חביתה לשניים, ומאפשר גבינה להמס. להחליק חביתה מבושל על צלחת הגשה, ומתבלים עם מלח לפי הטעם.
מגישים עם טוסט עם חמאה ופירות טריים.