קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות30
ציון בריאות0
מגזין

חג OREO עוגיות כדור קופץ

חג OREO עוגיות כדור קופץ
מנה זו מכילה סביב 2 גר' של חלבון, 10 גרם של שומן, וסך הכל 169 קלוריות. מתאים ל-30 מנות. גשו לסופר וקנו את השוקולד של בייקר, סוכריות צבעוניות, עוגיות אוריאו ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכון זה מ KraftRecipes.com יש 1 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. נסו S ' Mores עוגיות כדור קופץ, איילים קוקי כדור קופץ, ו עוגיות עוגיות אוריאו כדור ממולאים (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים גבינת שמנת ופירורי עוגיות עד מעורבב.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס סוכריות תפוז וחום1/2 כוס סוכריות תפוז וחום
חבילה אחת (110 גרם) לחמניות סהר מקוררותחבילה אחת (110 גרם) לחמניות סהר מקוררות
2
צורה לתוך 48 (1 אינץ') כדורים. הקפאה 10 דקות. הכנס מקל סוכרייה על מקל למרכז של כל כדור. טובלים 24 כדורים בשוקולד חצי מתוק; למעלה עם חצי סוכריות.
מרכיבים שתצטרך
Semisweet שוקולדSemisweet שוקולד
כתום והדבק צבע מאכלכתום והדבק צבע מאכל
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
מקלות סוכריהמקלות סוכריה
3
מניחים על גיליון אפייה מכוסה בנייר שעווה. חזור עם כדורים שנותרו, שוקולד לבן וזורה הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית בתוספת 2 כפות חמאה, מחולקת1 כפית בתוספת 2 כפות חמאה, מחולקת
כתום והדבק צבע מאכלכתום והדבק צבע מאכל
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
4
מקררים 1 שעה או עד המשרד.

יין מומלץ: קרם שרי, מדיירה, פרוסקו.

עוגיות אוריאו עובדות ממש טוב עם קרם שרי, מדיירה, ופרוסקו. מתוק מבעבע פרוסקו לא להציף סוכר פשוט או עוגיות חמאה קצרות, מתוק קרם שרי משלים עוגיות מתובל, ואת הערות nutty של מדיירה להתאים עוגיות עם אגוזים בצורה מושלמת. קרם שרי Nv ג ' ונסון ן עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
ארומטי מאוד עם הערות של אגוזי לוז, וניל, ומגע של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ומגע של שמרים. סיום נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול אלה מאפשרים לו להזדקן"". משקה טרום-פרינדיאלי מועדף. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כמו אפריטיף, או אחרי ארוחת ערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים מבוססי פירות. גם נפלא בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ""בסגנון איטלקי"". "