קושימומחה
מוכן ב4 שעות, 15 דק.
מנות6
ציון בריאות13
מגזין

חג ההודיה בבישול איטי

חג ההודיה בבישול איטי
חג ההודיה בבישול איטי דורש כ -4 שעות ו-15 דקות מתחילתו ועד סופו. מנה אחת מכילה 521 קלוריות , 27 גרם חלבון ו -16 גרם שומן . מתכון ללא חלב זה מגיש 6 ומחירו 2.03$ למנה . 39 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. זה יהיה להיט באירוע חג ההודיה שלך. אם יש לכם קוביות לחם, מרווה, מרק פטריות מרוכז ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זה עובד היטב כמנה עיקרית במחיר סביר. זה מובא אליך על ידי Allrecipes. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון טוב של 68% . נסו פוסט חג ההודיה "sopa De Tortilla" , תרנגול הודיה מזוגג מייפל , וכיצד להכין טורקיה OREO לחג ההודיה עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
לזרוק יחד 2 1/2 כוסות קוביות לחם יבש ו-2 כפות תערובת מלית מיידית; לְהַפְרִישׁ.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כוסות פטריות טריות פרוסות1-1/4 כוסות פטריות טריות פרוסות
1/2 פאונד לחם שיפון כהה בן יום, חתוך לקוביות1/2 פאונד לחם שיפון כהה בן יום, חתוך לקוביות
2
מערבבים בקערה גדולה את קוביות הלחם הנותרות, תערובת מלית אינסטנט, פטריות, בצל, סלרי, שמן זית, תיבול עופות, מלח, מרווה, פלפל, רוטב, מרק מרוכז ורוטב חמוציות.
מרכיבים שתצטרך
צווארי עוףצווארי עוף
עם מרק חזיר ובייקון, לא מדוללעם מרק חזיר ובייקון, לא מדולל
1-1/4 כוסות פטריות טריות פרוסות1-1/4 כוסות פטריות טריות פרוסות
1/2 פאונד לחם שיפון כהה בן יום, חתוך לקוביות1/2 פאונד לחם שיפון כהה בן יום, חתוך לקוביות
בצל (קודם כל חצוי, אחר כך פרוס דק)בצל (קודם כל חצוי, אחר כך פרוס דק)
סטייק ניו יורק כפולסטייק ניו יורק כפול
צרור סלרי, פרוס (בערךצרור סלרי, פרוס (בערך
20 קופסאות שימורים (2-1/4 אונקיות כל אחת) זיתים בשלים פרוסים, סחוטים20 קופסאות שימורים (2-1/4 אונקיות כל אחת) זיתים בשלים פרוסים, סחוטים
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
מלוחים כתושים (בערך 16 קרקרים)מלוחים כתושים (בערך 16 קרקרים)
1/2 ענף רוזמרין1/2 ענף רוזמרין
3 בצלים גדולים, מגוררים3 בצלים גדולים, מגוררים
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מנטה רכות מרוסקותסוכריות מנטה רכות מרוסקות
3
מניחים את פירורי הלחם השמורים ואת תערובת המלית בתחתית התנור האיטי.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (2-1/2 אונקיות) פרוסות דק חזיר דקחבילה אחת (2-1/2 אונקיות) פרוסות דק חזיר דק
1-1/4 כוסות פטריות טריות פרוסות1-1/4 כוסות פטריות טריות פרוסות
ציוד שתשתמש בו
2 כפות ג'לפנו צ'ילי קצוץ דק עם זרעים2 כפות ג'לפנו צ'ילי קצוץ דק עם זרעים
4
מוסיפים את העוף ומעליו את תערובת הירקות, הלחם והרוטב. מכסים ומבשלים על נמוך במשך 4 עד 6 שעות.
מרכיבים שתצטרך
לחם שיפון בן יוםלחם שיפון בן יום
1 כף סירופ מייפל, להגשה1 כף סירופ מייפל, להגשה
זרעי שומשום נוספיםזרעי שומשום נוספים
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות