חג לבקוכן (עוגיות תבלינים גרמניות)
אם יש לך בערך 8 שעות ו 55 דקות לבלות במטבח, חג לבקוצ'ן (עוגיות תבלינים גרמניות) עשוי להיות מדהים לקטו אובו צמחוני מתכון לנסות. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 4 גרם חלבון, 4 גרם שומן, ובסך הכל 198 קלוריות. מתכון זה משמש 36. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. כמה אנשים באמת אהבו את ההר ד ' אובר הזה. זה הוא מאוד במחיר סביר מתכון לחובבי האוכל האירופי. לכו לחנות ואספו גרידת תפוז, שקדים, הל טחון ועוד מספר מצרכים להכנתו היום. זה הביא לך על ידי כולםמתכונים. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון לא כל כך מדהים של 36%. מתכונים דומים: חג לבקוכן (עוגיות תבלינים גרמניות), חג לבקוכן (עוגיות תבלינים גרמניות), ו עוגיות ג'ינג'ר גרמניות (לבקוצ' ן).
הוראות
מכסים שקדים במים רותחים בקערה.
מניחים לעמוד 1 עד 2 דקות ומסננים. שוטפים במים קרים ומסננים שוב. טפחו שקדים יבשים והסירו את העור. אפשר שקדים להתייבש על מגבות נייר.
מניחים מחצית מהשקדים במעבד מזון; דופק עד קצוץ דק.
מוסיפים משמשים ותמרים; דופק עד שקצוץ הפירות. שמור הנותרים 1 כוס שקדים.
שלב בקערה קמח, קינמון, ג ' ינג ' ר, אבקת אפייה, ציפורן, הל ומלח. מקציפים ביצים, סוכר חום, דבש, מולסה, מים, תמצית שקדים, גרידת תפוז ו -1 כפית גרידת לימון בקערה גדולה עם מערבל חשמלי עד לקבלת תערובת חלקה.
מוסיפים תערובת משמש, מערבבים עד לפיזור אחיד. מערבבים בהדרגה תערובת קמח במהירות בינונית עד שהבצק מתאחד. מכסים בצק בניילון ומכניסים למקרר למשך 8 שעות עד לילה.
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס).
הופכים בצק על משטח מקומח קלות ומרדדים לעובי של כ-1/2 אינץ'.
חותכים עוגיות עם חותך עוגיות בקוטר 2 1/2 עד 3 אינץ'. מסדרים עוגיות במרחק של כ -1 אינץ ' זה מזה על ניירות אפייה לא משומנים.
לחץ קלות 3 שקדים לכל עוגיה עם טיפים לכיוון המרכז ליצירת תבנית כוכב.
אופים בתנור שחומם מראש עד שהעוגיות מתחילות להשחים, בערך 12 דקות. מצננים במחבתות במשך 10 דקות לפני שמוציאים להתקרר על רשת.
בינתיים מקציפים בקערה סוכר, חלב ו -1 כפית גרידת לימון עד שהזיגוג חלק.
מברישים עוגיות חמות בזיגוג ומאפשרים לעוגיות להתקרר לחלוטין.
יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ
יין מבעבע ורוז פאסטל מבעבע הם בחירה מצוינת עבור אנטיפסטי. אם אתה מגיש מבחר מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם ידידותיים מאוד לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא גרהם בק אושר צוף. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 21 דולר.
![גרהם בק בליס נקטר]()
גרהם בק בליס נקטר
למי שלא אוהב את זה יבש, גרהם בק דמי-שניות הוא תירוץ מצוין לפינוק עצמי וקלות דעת. ניחוחות שמרים קלים, עם רמזים של חמאה, דבש ופרלין, התוסס המענג הזה יעורר את החושים המתוקים שלך.תערובת: 39% שרדונה, 61% פינו נואר