קושימומחה
מוכן ב8 שעות, 55 דק.
מנות36
ציון בריאות4
מגזין

חג לבקוכן (עוגיות תבלינים גרמניות)

חג לבקוכן (עוגיות תבלינים גרמניות)
אם יש לך בערך 8 שעות ו 55 דקות לבלות במטבח, חג לבקוצ'ן (עוגיות תבלינים גרמניות) עשוי להיות מדהים לקטו אובו צמחוני מתכון לנסות. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 4 גרם חלבון, 4 גרם שומן, ובסך הכל 198 קלוריות. מתכון זה משמש 36. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. כמה אנשים באמת אהבו את ההר ד ' אובר הזה. זה הוא מאוד במחיר סביר מתכון לחובבי האוכל האירופי. לכו לחנות ואספו גרידת תפוז, שקדים, הל טחון ועוד מספר מצרכים להכנתו היום. זה הביא לך על ידי כולםמתכונים. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון לא כל כך מדהים של 36%. מתכונים דומים: חג לבקוכן (עוגיות תבלינים גרמניות), חג לבקוכן (עוגיות תבלינים גרמניות), ו עוגיות ג'ינג'ר גרמניות (לבקוצ' ן).

הוראות

1
מכסים שקדים במים רותחים בקערה.
מרכיבים שתצטרך
קרוסטיני משופשף בשום, לא חובהקרוסטיני משופשף בשום, לא חובה
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
מניחים לעמוד 1 עד 2 דקות ומסננים. שוטפים במים קרים ומסננים שוב. טפחו שקדים יבשים והסירו את העור. אפשר שקדים להתייבש על מגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
קרוסטיני משופשף בשום, לא חובהקרוסטיני משופשף בשום, לא חובה
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
3
מניחים מחצית מהשקדים במעבד מזון; דופק עד קצוץ דק.
מרכיבים שתצטרך
קרוסטיני משופשף בשום, לא חובהקרוסטיני משופשף בשום, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
4
מוסיפים משמשים ותמרים; דופק עד שקצוץ הפירות. שמור הנותרים 1 כוס שקדים.
מרכיבים שתצטרך
1/2 ליטר שמנת כבדה, מוקצפת, להגשה1/2 ליטר שמנת כבדה, מוקצפת, להגשה
קרוסטיני משופשף בשום, לא חובהקרוסטיני משופשף בשום, לא חובה
תאריכיםתאריכים
1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות
5
שלב בקערה קמח, קינמון, ג ' ינג ' ר, אבקת אפייה, ציפורן, הל ומלח. מקציפים ביצים, סוכר חום, דבש, מולסה, מים, תמצית שקדים, גרידת תפוז ו -1 כפית גרידת לימון בקערה גדולה עם מערבל חשמלי עד לקבלת תערובת חלקה.
מרכיבים שתצטרך
שמן קינמון, אופציונלישמן קינמון, אופציונלי
1 1/3 כוס מולסה1 1/3 כוס מולסה
כָּתֵףכָּתֵף
לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
1 כף דבש, בתוספת תוספת לטפטוף1 כף דבש, בתוספת תוספת לטפטוף
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
4 כוסות קמח חיטה4 כוסות קמח חיטה
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
6
מוסיפים תערובת משמש, מערבבים עד לפיזור אחיד. מערבבים בהדרגה תערובת קמח במהירות בינונית עד שהבצק מתאחד. מכסים בצק בניילון ומכניסים למקרר למשך 8 שעות עד לילה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 ליטר שמנת כבדה, מוקצפת, להגשה1/2 ליטר שמנת כבדה, מוקצפת, להגשה
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
7
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס).
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
8
הופכים בצק על משטח מקומח קלות ומרדדים לעובי של כ-1/2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
9
חותכים עוגיות עם חותך עוגיות בקוטר 2 1/2 עד 3 אינץ'. מסדרים עוגיות במרחק של כ -1 אינץ ' זה מזה על ניירות אפייה לא משומנים.
מרכיבים שתצטרך
גליל פירותגליל פירות
גליל פירותגליל פירות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
סוכריות בטעם אבטיחסוכריות בטעם אבטיח
10
לחץ קלות 3 שקדים לכל עוגיה עם טיפים לכיוון המרכז ליצירת תבנית כוכב.
מרכיבים שתצטרך
קרוסטיני משופשף בשום, לא חובהקרוסטיני משופשף בשום, לא חובה
גליל פירותגליל פירות
11
אופים בתנור שחומם מראש עד שהעוגיות מתחילות להשחים, בערך 12 דקות. מצננים במחבתות במשך 10 דקות לפני שמוציאים להתקרר על רשת.
מרכיבים שתצטרך
גליל פירותגליל פירות
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
12
בינתיים מקציפים בקערה סוכר, חלב ו -1 כפית גרידת לימון עד שהזיגוג חלק.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות צהוברול-אפ פירות צהוב
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
13
מברישים עוגיות חמות בזיגוג ומאפשרים לעוגיות להתקרר לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
גליל פירותגליל פירות
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן

יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ

יין מבעבע ורוז פאסטל מבעבע הם בחירה מצוינת עבור אנטיפסטי. אם אתה מגיש מבחר מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם ידידותיים מאוד לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא גרהם בק אושר צוף. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 21 דולר.
גרהם בק בליס נקטר
גרהם בק בליס נקטר
למי שלא אוהב את זה יבש, גרהם בק דמי-שניות הוא תירוץ מצוין לפינוק עצמי וקלות דעת. ניחוחות שמרים קלים, עם רמזים של חמאה, דבש ופרלין, התוסס המענג הזה יעורר את החושים המתוקים שלך.תערובת: 39% שרדונה, 61% פינו נואר