חג לחמניות דביקות
חג לחמניות דביקות דורש על 55 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה עד 4 גר' של חלבון, 32 גרם של שומן, וסך הכל 475 קלוריות. מתאים ל-12 מנות. אם יש לך בצק עלים, חמאה, חמאה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. וזה די גרוע. מתכונים דומים: חג לחמניות דביקות, לחמניות דביקות, ו לחמניות דביקות.
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים התנור ל 400 מעלות f.
מניחים תבנית מאפין סטנדרטית של 12 כוסות על תבנית מרופדת בנייר קלף.
בקערה של מערבל חשמלי מצויד מצורף ההנעה, לשלב 12 כפות של חמאה 1/3 כוס סוכר חום.
מניחים 1 כף מעוגלת של התערובת בכל אחד 12 כוסות מאפין. להפיץ את הפקאן באופן שווה בין 12 כוסות מאפין על גבי תערובת חמאה וסוכר.
קמח קל לוח עץ או משטח אבן. לפתוח גיליון אחד של בצק עלים עם הקפלים הולכים משמאל לימין.
מברשת את כל הסדין עם 1 כף של חמאה מומסת. השארת גבול 1 אינץ ' על בצק עלים, מפזרים כל גיליון עם 1/3 כוס סוכר חום, 1 1/2 כפיות של קינמון, 1/4 כוס של חמוציות ו 1/4 כוס של הצימוקים. החל מהקצה הקרוב ביותר אליך, מגלגלים את המאפה בנוחות כמו גליל ג ' לי סביב המילוי, מסיימים את הגליל עם צד התפר למטה. לקצץ את הקצוות של הגליל על 1/2 אינץ ' ולהשליך. חותכים את הגליל ב 6 חתיכות שוות, על 1 1/2 אינץ ' כל אחד.
מניחים כל חתיכה, ספירלה בצד למעלה, ב 6 כוסות מאפין. חזור עם הסדין השני של בצק עלים לעשות 12 לחמניות דביקות.
אופים במשך 30 דקות, עד הלחמניות הדביקות הם זהובים חום כהה על גבי המשרד למגע. אפשר להתקרר במשך 5 דקות בלבד, להפוך את הלחמניות על נייר הקלף (להקל את המילוי ואת הפקאן על הלחמניות עם כפית) מגניב לחלוטין.