חג שנשאר עוגת בטטה
עוגת חג שנשאר בטטה עשויה להיות מתכון טוב כדי להרחיב את רפרטואר מנות ראשונות שלך. והוא יספק כ 15 מנות. מנה אחת מכילה 277 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 12 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב מוצרי חלב חינם וצמחוני דיאט. . אם יש לכם ביצים, סודה לשתיה, קמח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. עם כפית ציון של 24% המנה הזאת די גרועה. נסו עוגת חג בטטה, עוגות תפוחי אדמה שמאליות, ו תבשיל בטטה גורמה ואפייה לחג (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). גריז וקמח צלחת אפייה 9x13 אינץ'.
מערבבים יחד את הסוכר ושמן צמחי בקערה גדולה עד חלקה. הכה את הביצים אחד בכל פעם, ולאחר מכן מערבבים את וניל ובטטות.
מערבבים את הקמח, אבקת אפייה, סודה לשתייה, מלח וקינמון בקערה נפרדת; מערבבים לתוך הבלילה 1 כוס בכל פעם, לסירוגין עם הבירה רק עד שהכל מגיע יחד.
מורחים את הבלילה באופן שווה במחבת מוכנה.
אופים במשך 35 דקות בתנור שחומם מראש, או עד שסכין מוכנס למרכז העוגה יוצא נקי. מגניב לחלוטין לפני ציפוי או הגשה.