חגיגת דגי הנהר של נעמי Duguid עשויה להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 264 קלוריות, 30 גרם חלבון ו 13 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם מים, ליים, שמן בוטנים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הסיד אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת מזון מלאך ליים עם זיגוג לימון ופיסטוקים כקינוח. מתכון זה מ רציני אוכל יש 83 אוהדים. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, נסו עוגות הדגים והביצים של נעמי דוגויד, קארי ביצת הזהב של נעמי דוגויד, ו אטריות רוטב הקוקוס של נעמי דוגויד (מתכונים דומים).
הוראות
1
שלב את כל החומרים לשפשף בתוך מרגמה או מעבד מיני, קילו או תהליך כדי להדביק גס. לשפשף את הדג בכל רחבי עם הדבק ולהניח בצד במשך 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריט
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
מרגמה ועלי
2
מניחים ווק רדוד רחב או מחבת כבדה כי הוא גדול מספיק כדי להחזיק את הדגים מעל חום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
אריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושל
3
מוסיפים את השמן, מחממים לרגע, ואז מנמיכים את החום למדיום.
מוסיפים את שאלוט ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד שקוף, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומים
5
מוסיפים את השום ומבשלים עוד דקה.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
6
לזרוק את הצ ' ילי ולהעלות את החום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
2 פלפל אדום קלוי, קצוץ
7
מוסיפים חצי כוסברה, מניחים את הדגים במחבת, מכסים בחוזקה, ומורידים את החום לגובה בינוני. לבשל במשך כ 4 דקות, ולאחר מכן להוסיף את המים החמים. מביאים לרתיחה, הופכים את הדגים, מוסיפים את כוסברה הנותרים, מכסים ומבשלים עוד 3 דקות, או עד הדג הוא רק מבושל דרך (הבשר צריך להיות אטום צריך להתקלף כאשר משך עם מזלג).
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. ה "זינד-הומברכט קלקייר פינו גריס" עם דירוג של 4.7 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 46 דולר לבקבוק.