חגיגת האביב עוגת גזר
גשו לסופר וקנו סודה לשתיה, גבינת שמנת, סוכר ממתקים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור אביב. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו -35 דקות. נסו בראוניז חגיגת האביב, בראוניז חגיגת אביב מסורתי, ו עוגת גזר Applesauce (7 " מחבת טופס האביב) (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F. חמאה 2 (8 אינץ') מחבתות עוגה מרובע, קו אותם עם נייר קלף בחמאה, ואבק עם קמח.
לזרוק את הגזרים, אגוזי מלך ו 1/2 כוס אננס עם 3/4 כוס הקמח בקערה קטנה ולהניח בצד.
לטאטא את הנותרים 1 1/2 כוסות קמח, קינמון, אגוז מוסקט, זנגביל, סודה לשתיה, אבקת אפייה ומלח יחד בקערה בינונית.
בקערה גדולה אחרת לנצח את הביצים וסוכר עם מיקסר חשמלי עד עבה וקל, על 5 דקות. תוך המשך להכות את הביצים לאט, בהדרגה להוסיף את השמן, ולאחר מכן גזר מחית.
לפזר את החומרים יבשים על רטוב ולאחר מכן בעדינות לקפל אותם יחד כדי להפוך את הבלילה רופף. בעדינות לקפל את האגוזים, גזר, ואננס לתוך הבלילה.
יוצקים לתוך המחבתות מוכנות.
אופים את העוגות עד המשרד למגע ובוחן עוגה יוצא נקי, כ 45 דקות. עוגות מגניבות במחבתות על מדף במשך 25 דקות. להפוך עוגות מתוך מחבתות להתקרר לחלוטין על המדף.
מקציפים גבינת שמנת בקערה גדולה, עם מיקסר חשמלי עד חלקה ורך. בהדרגה לנצח את החמאה עד חלקה. מנפים את הסוכר מעל גבינת השמנת, ומכים עד חלקה.
מוסיפים את גרידת לימון ותמצית וניל ומכים עד אור ורך. להכניס למקרר כדי להגדיר מעט במשך כ -20 דקות.
כדי להרכיב את העוגה, מניחים שכבת עוגה על דוכן עוגה, צלחת או לוח עוגה.
מורחים כמחצית הדובדבן מעל, אבל להשאיר את הצדדים חשופים.
מפזרים ציפוי עם כמחצית מהאננס. למעלה עם שכבת עוגה שנייה, וחזור עם הדובדבן שנותר ואננס.