חוטם ומרק אפונה מפוצל
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מרק, אז תנו הזדמנות ל חוטם מרק אפונה לפצל. מתאים ל-8 מנות. מנה אחת מכילה 70 קלוריות, 3 גרם של חלבון ו2 גרם של שומן. 36 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. אם יש לך מלח, שום, אפונה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, ותפריט טבעוני. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. נסו מרק לאביב: מרק אפונה פשוט וקל, מרק אפונה מפוצל, ו בשר חזיר ומרק אפונה מפוצל (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים 4 סיר ליטר מעל חום בינוני.
מוסיפים שמן זית וחצאי חוטם לסיר.
תן לעור ולבשר חום, פונה פעם או פעמיים, על 5 דקות בסך הכל.
מוסיפים שום ובצל לסיר ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות עד השחמה קלה, על 3-5 דקות.
מוסיפים רסק עגבניות ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות במשך 1 דקה.
מוסיפים קורנית, מלח ומספיק מים כדי לכסות חתיכות של חוטם לחלוטין. מביאים מים לרתיחה, ואז להפחית להתבשל קבוע ומבשלים 1 שעה.
מוסיפים אפונה מפוצלת ירוקה לסיר ומבשלים עד אפונה מפוצלת במכרז, על 45 דקות.
הסר את חצאי החוטם מן הסיר. מרק פירה עם בלנדר טבילה, בלנדר או מעבד מזון לעקביות הרצוי. לטעום מרק ולהוסיף מלח נוסף במידת הצורך.
שאריות נוזל מחוטם. חותכים את חלקים רבים של חוטם כמו שאתה צריך לקישוט, לפרוסות על 1/4 עבה.
מוסיפים כף אחת שמן זית או שומן חזיר למחבת. פרוסות מחבת מטוגנות של חוטם במשך 40 שניות עד 1 דקה לכל צד.
מקשטים מרק עם פרוסות חוטם מטוגנות ומגישים מיד.