חום רציני: משיי, רוטב שומה חריף
חום רציני: משיי, רוטב שומה חריף נטול גלוטן,, ללא חלב וצמחוני רוטב. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 281 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 18 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. מתכון זה מ רציני אוכל יש 73 אוהדים. אם יש לך שמן זית, שעועית, שאלוט, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו פופרס חלפיניו עם רוטב שומה ירוק חריף, עוף בגריל חריף עם רוטב שמנת דלעת שומה, ו מרק גזר חריף משיי (מתכונים דומים).
הוראות
לרענן את pasilla צ ' ילה על ידי לשפוך מים צולים על זה, ומאפשר לו לספוג במשך חצי שעה.
כשתהיה מוכן להכין את הרוטב, פתח את הצ ' ילה וזרע אותו. קוצצים גס ולשים בבלנדר או מעבד מזון עם הצ ' יפוטלים, שעועית שחורה, שוקולד, שקדים ומלח. תערובת, הוספת המניה לאט, המאפשר להבים לעשות את העבודה שלהם כמו דברים רוטב החוצה.
מחממים את שמן הזית במחבת סאוטה, ומטגנים בעדינות את השום והצלצלי על אש נמוכה. ברגע שהם רכים, מוסיפים אותם לתערובת השוקולד-צ ' ילה המעורבת, ומתמזגים שוב.
להעביר את הרוטב לסיר, ומבשלים במשך 10 דקות. לפקוח עין על זה כדי למנוע רותח כי השוקולד והאגוזים הם עדינים.
הרוטב צריך להיות חום עדין אך מובהק ומספיק מלח כדי להוציא את הטעמים המגוונים. אם הרוטב צריך להיות spicier, להוסיף כמה זרעי צ ' ילה שמורות או להוסיף רוטב חם חומצה נמוכה כגון מארי שארפ של.