חום רציני: צ'יפוטלה מק וגבינה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל חום רציני: Stovetop צ'יפוטלה מק וגבינה. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 701 קלוריות, 31 גרם של חלבון ו41 גרם של שומן. מתכון זה מ "אוכל רציני" יש 970 אוהדים. אם יש לכם קליפות פסטה, חמאה, חרדל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: חום רציני: צ'יפוטלה-סלסה בייקון, מת על החום הזה! סלט שרימפס צ'יפוטלה, ו חום רציני: מתנה תוצרת בית של צ'יפוטלה קרמל פופקורן קראנץ.
הוראות
מביאים סיר גדול של מים מלוחים על חום גבוה לרתיחה.
מוסיפים קונכיות פסטה ומבשלים לפי הוראות האריזה עד אל דנטה.
בסיר גדול, מוסיפים חלב מאודה ופרה צ ' יפוטלה על חום בינוני גבוה. מביאים רק לרתיחה, מיד להסיר מן החום על רותחים.
מקציף התאדה חלב ופרה צ ' יפוטלה לשלב.
מוסיפים 3 כפות חמאה מומסת, ביצים, חרדל, מלח ופלפל, ומקציפים יחד.
מוסיף את הפסטה שמורות, וגבינה. מעל חום נמוך, מערבבים לאט במשך 1 עד 2 דקות עד הגבינה נמסה והוא משולב עם הפסטה. סיים עם הנותרים 1 כף חמאה.