המתכון חומוס וארטישוק מאסלן מוכן בערך 35 דקות. והוא בהחלט סופר ללא גלוטן וצמחוני אפשרות לאוהבי אוכל הודי. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 9 גר' של חלבון, 33 גרם של שומן, וסך הכל 449 קלוריות. 112 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. כמה אנשים באמת אהבו את המנה הזו. אם יש לך יוגורט, חומוס, שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. וזה די טוב. נסו חומוס וארטישוק מסאלה, כריך חומוס מסאלה, ו Whole Foods Chickpea Masala (מתכונים דומים).
הוראות
1
לעבד את הבצל, רסק שום ג ' ינג ' ר, ועגבניות במעבד מזון או בלנדר עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
2
בינתיים, לחמם את השמן במחבת גדולה על חום בינוני גבוה. ברגע שהשמן מנצנץ, מוסיפים את זרעי הכמון. ברגע שהם מסיימים לצוץ, תוסיפו את רסק הבצל-עגבניה שהכנת, ותטגנו עד שהוא יתעבה ויעמיק בצבע, בערך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3
מוסיפים את כוסברה הקרקע, garam masala, פפריקה, כורכום ו לטגן על 30 שניות. ואז להוסיף את היוגורט, קצת בכל פעם כך שהוא לא מתקפל. מערבבים את מיץ הסיד, חומוס, ארטישוק, מלח, לפי הטעם, ומים. כיסוי ומבשלים 10 דקות. טעם לתבלינים ומגישים מקושטים בכוסברה.
מרכיבים שתצטרך
4
לזרוק את השום, זנגביל, שמן קנולה במעבד מזון מיני ולתת לו ללכת עד שהוא יוצר משחה חלקה למחצה. עדיין יהיו שם חתיכות קטנות, אבל בסך הכל, זה צריך להיות דומה למשחה.
מרכיבים שתצטרך
5
שמור את מה שאתה לא משתמש בצנצנת זכוכית קטנה. זה צריך להימשך במקרר במשך 2 עד 3 שבועות. זוהי תוספת טעימה למרינדות, רטבי פסטה, רטבים מערבבים ומטגנים, מתכונים איטיים לבישול, רוטב ועוד. תמיד היה לנו צנצנת של החומר הזה במקרר שלנו כשגדלנו.
אסייתי בתפריט? נסה זיווג עם Chenin Blanc, Gewurztraminer, ו ריזלינג. היין הטוב ביותר לאוכל אסיאתי תלוי במטבח ובמנה-כמובן - אבל אלה לבנים חומציים זוג עם מספר ארוחות מסורתיות, מתובל או לא. הבומונט הופ מרגריט צ ' נין בלאן עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 35 דולר לבקבוק.