חומוס חריף
אם יש לך כוסברה טחון, חומוס, מלח ים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית ציון של 38% המנה הזאת לא כל כך מדהימה. נסו חומוס חריף, חומוס חריף, ו חומוס קלוי חריף (מתכונים דומים).
הוראות
מורחים בשכבה אחת על מגבת מטבח נקייה או מגבות נייר ויבשים.
בסיר גדול מעל חום בינוני גבוה, להביא 2 ב. שמן בין 350 ו 375 (השתמש מדחום ממתקים כדי לבדוק את הטמפרטורה, או פשוט טיפה חומוס ב: כאשר הוא רוחש, השמן מוכן).
בינתיים, בקערה בינונית, לשלב מלח, פלפל, אבקת צ ' יפוטלה, כוסברה, וקיין. תניח בצד.
עם כפית גדולה או מסננת, חומוס תחתון לתוך שמן. הם בועה נמרצות, כדי להיות זהיר (לובש שרוולים ארוכים יעזור להגן על הידיים מפני spatters). מבשלים עד מבעבע נרגע חומוס חם ופריך( מבחן אחד עבור doneness), על 3 דקות. עם כפית מחוררת או מסננת, להעביר חומוס לכמה שכבות של מגבות נייר לנקז 1 דקה.
לזרוק חומוס עם תערובת תבלינים.