חומוס כתוש חריף
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים מזרחיים, אז נסו חומוס כתוש חריף. מנה אחת מכילה 491 קלוריות, 14 גרם חלבון, ו 28 גרם שומן. אתה מקבל הר ד ' אובר שמשרת 4. מתכון זה מאוכלרשת דורשת מיץ לימון, ג'לפנו, טחינה ופטרוזיליה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן, ללא חלב, לקטו אובו צמחוני וטבעוני דיאטה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 10 דקות. עם כפית ציון 61%, המנה הזו מוצקה. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם טונה קופטה עם מולסה רימונים - זיגוג מנטה עם חומוס חריף כתוש, חומוס חריף, ו חומוס גזר חריף.
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
מחממים את שמן הקנולה במחבת מוקפצת קטנה על אש בינונית. מבשלים את השום והג ' לפנו עד שהם רכים, כ -2 דקות.
הכניסו 3 כוסות מהחומוס למעבד מזון.
מוסיפים את השום המוקפץ והג ' לפנו, 3 כפות שמן זית, שמן שומשום ומיץ לימון ומעבדים לתערובת אחידה. אם חזק מדי, מוסיפים את הנותרים 1 כף שמן זית.
מוסיפים את 1 כוס החומוס הנותרת למעבד המזון ודופקים כמה פעמים; התערובת צריכה להיות שמנמנה.
מפזרים את החלק העליון עם הפפריקה המעושנת והפטרוזיליה.
יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ
יין מבעבע ורוז פאסטל מבעבע הם הבחירות המובילות שלי לחומוס. אם אתה מגיש מבחר מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם ידידותיים מאוד לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. המועמד רנארד ברוט עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 50 דולר לבקבוק.
![נומיין רנרד ברוט]()
נומיין רנרד ברוט
תווי הדרים, עוגיות אפרסק וחמאה לבנות, פה טרי ועשיר, פירותי ופריך בגימור מינרלי.תערובת: 40% שרדונה, 30% פינו נואר, 30% פינו מיוניה