חומוס מבושל וקלמרי
הכנת המנה לוקחת כ 4 שעות ו -40 דקות. אם יש לכם מלח ופלפל כשר, צ'ילה, שום ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים לעשות את זה. וזה מעולה. נסו קלמרי מבושל עם עגבניות, עוף מבושל וחומוס, ו לקישואים וחומוס מבושלים עם פולנטה אפויה בתנור (מתכונים דומים).
הוראות
מהר להשרות את החומוס על ידי לשים אותם לתוך סיר תחתית כבד גדול ומכסה אותם במים על ידי 2 אינץ'. מביאים לרתיחה ומרתיחים במשך 2 דקות; להסיר מן החום, לכסות, ולתת להשרות במשך 1 שעה.
לנקז את החומוס ולהחזיר אותם לסיר. מכסים אותם במים מתוקים על ידי כ 2 אינץ', מוסיפים 1 כף מלח, ומביאים לרתיחה. להפחית את החום ומבשלים את השעועית עד שהם רכים, על 2 עד 2 1/2 שעות.
לנקות את הסיר ולשים אותו בחזרה על התנור על חום בינוני גבוה.
מחממים את שמן הזית ומבשלים את הבצל, השום, הצ ' ילי, הקורנית ועלי המפרץ עד שהבצל מתחיל להתרכך, כ -5 דקות.
מוסיפים את הפפריקה והכמון ומבשלים 1 דקה. יד לרסק את העגבניות ולהוסיף אותם עם המיץ שלהם לסיר יחד עם 1 כוס מים.
מוסיפים חומוס, פלפלים קלויים, קלמרי ומתבלים במלח ופלפל. תנמיך את החום ותבשל עד שכל הטעמים יתערבבו והקלמרי יהיה עדין, בערך 1/2 עד 2 שעות.
מגישים מנות קטנות עם טפטוף של שמן זית.