חומוס מבושל עם עגבניות וקישואים עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %32 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 459 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 19 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. אם יש לכם עלי דפנה, חומוס, סלרי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הקישואים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,ריבועי קינוח קישואים כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו -45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. עם כפית נסו לקישואים וחומוס מבושלים עם פולנטה אפויה בתנור, קישואים ועגבניות מבושלים איטלקיים, ו דג אפוי לימון יווני עם עגבניות, קישואים וחומוס (מתכונים דומים).
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
שעועית: בסיר גדול, לשלב את השעועית, חצי בצל כולו, גזר, סלרי, שיני שום שלמות, עלי דפנה צרור טימין. ממלאים את הסיר במים כדי לכסות את פני השטח של שעועית על ידי 2 אינץ'. אין להוסיף מלח כאן!
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזיר
3
הוספת מלח בשלב זה יכולה למנוע מהשעועית לבשל ולהפוך את עורות השעועית לקשים או לגרום להם להישבר. מביאים לרתיחה, ואז להפחית את החום לרתיחה. מבשלים 1 שעה ולאחר מכן לעשות את הבדיקה "5 שעועית". Bite 5 שעועית, אם כולם מבושלים כראוי, להמשיך, אם לא לבשל את השעועית לעוד 10 עד 15 דקות ולנסות שוב.
מרכיבים שתצטרך
תוספות, אופציונלי
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
4
כאשר השעועית מבושלת, לכבות את החום ואת העונה המים בשפע עם מלח. זה יאפשר לשעועית לספוג תבלין מבלי להקשות על העור.
מרכיבים שתצטרך
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
תוספות, אופציונלי
טיפים עגולים לפינה #4
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
5
תן לשעועית לשבת במים המלוחים במשך 15 עד 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תוספות, אופציונלי
טיפים עגולים לפינה #4
6
הסר את הבצל, גזר, סלרי, שום, טימין ועלי דפנה. שמור 1 כוס מים בישול שעועית, מסננים את השעועית ומניחים בצד.
תבשיל: (זה יכול להיות התחיל בעוד החומוס מתבשל! ריבוי משימות! Woohoo!)
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס שמן זית כתית מעולה גויה
12 פרסניפים קטנים שטופים ומקולפים היטב
8
מעיל סיר רחב גדול עם שמן זית, ולאחר מכן להוסיף את בצל חתוך, מלח, לפי הטעם, פלפל אדום כתוש, כמון טחון זרעי שומר. מביאים את השמן לחום בינוני ומבשלים את התבלינים עד שהם מאוד ארומטיים והבצל רך, 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
פירורי לחם, כמה חופנים
כמון טחון
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
טורטיות קמח טריות, להגשה
צ'יפס קינמון וייטנאמי
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזיר
9
מוסיף את 2 שיני שום מרוסקות ומבשלים עוד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(קרוע לחתיכות, אם תרצה)
10
מוסיף את העגבניות חתוכות לקוביות, וקישואים. מתבלים עם מלח וטעם, להתאים את התיבול במידת הצורך (זה יהיה). מבשלים את תערובת עגבניות-קישואים במשך כ -15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
11
מוסיפים את החומוס מבושל ומי בישול שעועית שמורות ומבשלים עד שכל מי שעועית התאדו והתערובת נראית כמו תבשיל, 15 עד 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס שמן זית כתית מעולה גויה
טיפים עגולים לפינה #4
12 פרסניפים קטנים שטופים ומקולפים היטב
12
מעבירים את התבשיל לקערת הגשה ומגישים מיד או בטמפרטורת החדר.