קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות14
מגזין

חומוס מטוגן פולנטה (Panelle)

חומוס מטוגן פולנטה (Panelle)
חומוס מטוגן פולנטה (Panelle) עשוי להיות התוספת שחיפשתם. מתאים ל-8 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון טבעוני יש 122 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 3g של שומן למנה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. אם יש לכם קמח חומוס, מלח כשר, שמן זית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: חומוס מטוגן פולנטה (panelle), גרבנזו מטוגן פולנטה-פאנל, ו פאנל (כיסוני חומוס ).

הוראות

1
יוצקים 4 כוסות מים, מלח, ושמן זית לסיר, בהדרגה לטאטא בקמח החומוס עד חלקה. הגדר מעל חום בינוני, ולהקציף כל הזמן כמו הבלילה מתחמם לאט. זה יהיה להתעבות ובסופו של דבר קיטור אבל לא צריך לרתוח. מבשלים וממשיכים להקציף, מגרדים את התחתית ואת הצדדים של המחבת לעתים קרובות, עד התערובת היא נוקשה למדי ומתחיל למשוך מן הצדדים כפי שאתה מערבב אותו, 15 עד 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קמח חומוסקמח חומוס
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
מלח, לציפוי זכוכיתמלח, לציפוי זכוכית
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2
להפוך את הבלילה למחבת משומנת, ולהפיץ אותו במהירות עם המרית, לפני שהוא מתקרר וקבועים, כך שהוא ממלא את המחבת בשכבה אפילו. להרטיב את המרית עם מים, להחליק את החלק העליון של הבלילה.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
בואו להתקרר במשך שעה או יותר, עד המשרד לחלוטין.
4
חותכים חתיכות עם סכין חדה, בכל גודל או צורה שאתה אוהב ובכמות שאתה צריך. אני חותך 1 1 1/2 ריבועים אינץ ' למתאבנים וכריכים בסגנון סיציליאני; 2-by-3-ברים אינץ— - לפחות שני לאדם-ללוות מנה עיקרית. הרם את חתיכות לחתוך מהמחבת עם מרית (לאטום את השארית עם לעטוף פלסטיק לקרר לשמירה ארוכה יותר).
מרכיבים שתצטרך
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
כדי לטגן את הפנל, יוצקים מספיק שמן זית כתית נוספת למחבת הכבדה כדי לכסות את הקרקעית עם 1/8 אינץ ' של שמן, ולהגדיר על חום בינוני. כאשר השמן חם, שכב על פאנל, משאיר שפע של מקום ביניהם. מטגנים על 3 דקות, עד החלק התחתון הוא פריך וזהב, ולאחר מכן להפוך אותם על חום בצד השני, על 2 דקות יותר. הגדר את פאנל על מגבות נייר לניקוז וקריר לרגע, אבל לשרת בזמן שהם עדיין חמים (אם כי הם טעימים בטמפרטורת החדר מדי!).
מרכיבים שתצטרך
1 כוס סוכר לבן1 כוס סוכר לבן
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
6
הודפס שוב באישור מאיטליה של לידיה.