חומוס מתובל
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל חומוס מתובל. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון טבעוני יש 51 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 4g של שומן למנה. מתאים ל-4 מנות. אם יש לך חומוס, כמון טחון, קאיין הקרקע, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -40 דקות. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו חומוס מתובל, גרגרי חומוס אפויים מתובלים, ו חומוס מתובל הודי (מתכונים דומים).
הוראות
לנקז ולשטוף את החומוס, ואז להניח אותם על מגבות נייר במשך כ 10 דקות כדי להסיר לחות. נסו לייבש אותם לחלוטין. טריק אחד הוא לשים אותם על תבנית האפייה ולתת להם לשבת בתנור במשך כ 5 דקות כפי שהוא מתחמם.מחממים תנור ל 425 מעלות או אם התנור שלך פועל חם, 400 F. 425 F הוא בסדר, אבל תצטרך לשמור על עין קרובה מאוד על האפונה.
מורחים את החומוס על תבנית אפייה מעוטרת וצולים, unseasoned במשך 15 דקות, שמירה על עיניים קרובות עליהם.בינתיים, מערבבים את השמן ואת רוטב הסויה יחד בכוס קטנה.
מערבבים את התבלינים יחד באחר.
הסר את חומוס אפוי חלקית טפטוף עם תערובת השמן.
מפזרים תבלינים מעל ומערבבים היטב. חזור לתנור לעוד 15 דקות. בדוק אפונה שוב — הם לא צריכים להישרף, אבל בשלב זה הם כנראה לא יהיו פריכים לחלוטין, במיוחד אם השתמשת 400 F. כבה את התנור.
הסר חומוס, לסובב אותם במחבת ולחזור לתנור עכשיו "כבוי".
תן להם לשבת בתנור החם עם הדלת פתוחה במשך כ -30 דקות, ולאחר מכן להסיר מהתנור ולתת מגניב.אם האפונה שלך לא פריך באמצעות שיטה זו, נסה שוב ולתת להם לשבת עם דלת התנור סגורה. זה עלול לקחת קצת להתנסות כדי לקבל תנורים וזמן להגדרות הנכונות, אבל זו התחלה טובה.