קושימומחה
מוכן ב24 שעות, 20 דק.
מנות8
ציון בריאות26
מטבחיםאמריקאי
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםסופרבול
מגזין

חומוס עם צ'ילי, שום ותימין

חומוס עם צ'ילי, שום ותימין
צריך תוספת טבעונית? חומוס עם צ'ילי, שום וקורנית יכול להיות מתכון נהדר לנסות. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 13 גרם חלבון 25 גרם של שומן, וסך הכל 438 קלוריות. זה מושלם עבור אוהדי סופרבול אמריקאי. גשו לסופר וקנו בצל, מלדון, שום שיני שומן, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זמן הכנת המתכון כ 24 שעות ו-20 דקות. , שהוא מוצק. נסו קורנית שום פיקנטי חומוס קלוי (GF, SF + טבעוני), חומוס בקארי קלוי עם רוזמרין ותימין, ו חומוס צ'ילי צלוי (מתכונים דומים).

הוראות

1
משרים את החומוס במספיק מים קרים כדי לכסות בנדיבות ולעשות להדביק עם קמח, מלח וסודה לשתייה וקצת יותר מים קרים.
מרכיבים שתצטרך
אפונה קליפה סגולהאפונה קליפה סגולה
1/2 כוס שמן זית כתית מעולה גויה1/2 כוס שמן זית כתית מעולה גויה
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
2
תוסיף את זה לחומוס השרייה. השאירו במשך 24 שעות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס שמן זית כתית מעולה גויה1/2 כוס שמן זית כתית מעולה גויה
3
מסננים ביסודיות לשטוף את החומוס במסננת תחת מים זורמים קרים בכיור. להטות אותם לסיר גדול, לכסות בשפע עם מים קרים ולהוסיף בצל חצוי, זרדים של טימין ושמן זית. אל תמליח: בשלב זה זה זה יעשה את העורות קשים. שים על מכסה, להביא לרתיחה ולתת בועה משם במשך שעה וחצי. בשלב זה רק לגרום לך להוריד את המכסה כדי לראות איך מבושל חומוס הם; אתה יכול גם להוסיף מלח עכשיו. אם הם מבושלים, אתה צריך להוריד בכוס מדידה כדי להסיר כ 2 1/4 כוסות של מי הבישול; אחרת להמשיך עד שהם מוכנים.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס שמן זית כתית מעולה גויה1/2 כוס שמן זית כתית מעולה גויה
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
סוכריות ראש אווירסוכריות ראש אוויר
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
4
לאחר ששמרת חומוס שלך בישול נוזלי, לנקז את החומוס ולהסיר-עם מלקחיים בקלות - חתיכות של בצל וקורנית. זה לא חייב להתבצע באכזריות, אבל פשוט להיפטר מכל פיסות ברורות. לאחר קר אתה יכול למקם את החומוס בפח אחסון, לזרוק אותם תחילה בשמן זית כדי למנוע ייבוש, עד שאתה צריך אותם; או אחר לבשל אותם עד לשלב הסופי, לתת להם לקרר ולקרר אותם במיכל מכוסה או קערה מכוסה בניילון נצמד.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס שמן זית כתית מעולה גויה1/2 כוס שמן זית כתית מעולה גויה
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
בערך זרע וקוצצים את פלפל צ ' ילה האדום, לקלף ולרסק את הבצל, לחץ על שיני השום כדי לשחרר, ולאחר מכן להסיר את העורות, להוסיף הכל, יחד עם עלי הקורנית, לתוך המעבד ו בליץ לעיסה. במחבת גדולה ועמוקה או תבשיל-מה חליפות-יוצקים את שמן הזית, וכאשר חם, להטות את עיסת מן המעבד.
מרכיבים שתצטרך
פלפל צ ' ילי אדוםפלפל צ ' ילי אדום
(קרוע לחתיכות, אם תרצה)(קרוע לחתיכות, אם תרצה)
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
6
מפזרים מלח ומבשלים בעדינות, ערבוב מדי פעם, במשך כ 5 עד 10 דקות או עד רך.
מרכיבים שתצטרך
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
7
מוסיפים את החומוס ופונים למעיל, ואז יוצקים כחצי חומוס בישול נוזלי ומביאים לרתיחה. שים על מכסה ותן לבשל בעדינות עד החומוס חם ורך; אתה כנראה צריך להסיר את המכסה בסוף הבישול לתת עודף מים להתאדות. אם, עם זאת, נגמר לך נוזל לפני החומוס הם במכרז ושותים מספיק, פשוט להוסיף יותר של המים השמורים.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס שמן זית כתית מעולה גויה1/2 כוס שמן זית כתית מעולה גויה
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
8
כאשר החומוס מוכן, להפוך לקערה גדולה, או לשמור במחבת שבה בישלתם אותם.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס שמן זית כתית מעולה גויה1/2 כוס שמן זית כתית מעולה גויה
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
9
טפטוף עם שמן זית כתית מעולה ומערבבים עד החומוס מבריק אבל לא עבה מדי slicked.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס סוכר לבן1 כוס סוכר לבן
1/2 כוס שמן זית כתית מעולה גויה1/2 כוס שמן זית כתית מעולה גויה
10
מפזרים על פני הים מלח וכמה עלי קורנית אם אתה מרגיש את זה (ובמקרה יש כמה מפוזרים בכל מקרה על פני השטח של העבודה - אתה יכול גם בשלב זה) או להשאיר אותם פשוט משומנים ומלוחים.
מרכיבים שתצטרך
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
גבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעםגבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעם